NAŠ PEVAČ BIO LUDO ZALJUBLJEN U KARLEUŠINU MAJKU! Sada otkrio tajnu čuvanu decenijama - Nisam se usuđivao da je pozovem!

Autor:

Zabava

26.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beki Bekić progovorio o Divni Karleuši.

NAŠ PEVAČ BIO LUDO ZALJUBLJEN U KARLEUŠINU MAJKU! Sada otkrio tajnu čuvanu decenijama - Nisam se usuđivao da je pozovem!

Foto: instagram.com/divnakarleusa

Poznati pevač Beki Bekić progovorio o tome kako je kao mlad pevač bio ludo zaljubljen u pokojnu Divnu Karleušu, ali i kako je radio na prvoj ploči Jelene Karleuše.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Beki Bekić priznao da je bio zaljubljen u Divnu Karleušu

Naime,  Beki je godinama ćutao o ovome, a sada je rešio sve da otkrije, te priznao da je Divnu obožavao i da joj se divio u isto vreme, pa je onda progovorio i o njihovom prvom susretu.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Divna Karleuša plenila je pozitivnom energijom i nikog nije ostavljala ravnodušnim

- Bio sam klinac kada sam slušao radio, a pokojna Divna Karleuša je imala baršunast, lep glas, umilan glas. Obožavao sam je. Više sam slušao nju, nego što sam slušao muziku koja je išla u međuvremenu. Nisam probao da stupim u kontat sa njom, nisam se usuđivao. Prvi put smo se sreli u jednom restoranu. Ona me je pozvala da gostujem kod nje u emisiji, ja sam prepoznao njen glas i shvatio sam da me zove žena u koju sam bio zaljubljen, tačnije u njen glas - rekao je Beki, pa priznao da je Divni tada rekao da joj se oduvek divio:

Republika

Foto: ATA Images

Beki Bekić pomogao Jeleni Karleuši

- Kada smo se videli, ja sam joj rekao: ''Divna, ja vas stalno slušam, bio sam zaljubljen u vas'', a ona mi kaže: ''Pa šta me gledaš, da se nisi razočarao'', slatko smo se smejali.

Nakon toga Beki je otkrio da ga je Divna zamolila da pomogne Jeleni Karleuši, kao i da ga je ona kao mala strašno oduševila koliko je bila talentovana za muziku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša majku Divnu volela više od ikog na svetu

- Kasnije je Divna dovela Jelenu kod mene u moj stan, i tražila mi je da joj učinim. Uradili smo joj celu ploču tada. Ona je uspela, ne zbog naših pesama, uspela je sama sa svojom harizmom. Jelena je bila mlada, bila je sedmi ili osmi razred. Ćutala je, nije se mnogo pitala. Zamolio sam je da otpeva neku pesmu, a ona je tako mlada zapevala ''Zajdi, zajdi'' i oduševila me. Uradio sam joj jednu lepu baladu da bi njen glas došao do izražaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading