NAŠ PEVAČ IMAO MOŽDANI UDAR, A KRIO OD SVIH! Dobio inostranu penziju, pa doživeo razočarenje!

Autor:

Zabava

26.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radio je razne poslove da bi stekao što više, ali na kraju nije ispalo onako kako se nadao.

NAŠ PEVAČ IMAO MOŽDANI UDAR, A KRIO OD SVIH! Dobio inostranu penziju, pa doživeo razočarenje!

Foto: youtube.com/printscreen

Naš pevač Šeki Turković je nedavno priznao da se ceo život mučio i pola života proveo radeći u Americi, da bi dobio veliku penziju, ali se na kraju razočarao.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Šeki Turković otkrio da je u Americi doživeo moždani udar

Naime, pevač je ptkrio da je, dok je bio u Americi, doživeo moždani udar, a javnost to nije znala, pa je objasnio koliko se mučio da bi dobro zaradio.

- Stekao sam pravo na neku penziju u Americi, ko je njihov dinar iskoristio on je odmah umro. Mala mi je američka penzija, razočarao sam se. Imao sam tamo moždani udar - rekao je Šeki, pa otkrio kojim poslovima se bavio u Americi.

- Vozio sam kombi sa suprugom, tadašnjom, pevušio sam tezge, kod naših ljudi. Svemu tome je došao kraj.

Nakon toga Šeki je istakao da je njegova žena Emina zaslućena za to što im je ćerka vaspitana i što je izrasla u dobru i pametnu devojku.

- Moja supruga Emina je zaslužna za to što je moju ćerku izvela na pravi put. Ćerka je sada udata, živi u Nemačkoj, imam unuka koji ima 18. godina i unuku od 13. godina, zasita sam ponosan na njih - rekao je Šeki za Grand, pa dodao:

- Ćerka voli da peva i često sa njenim koleginicama tamo organizuju neke žurke u Nemačkoj, ona kada uzme mikrofon, ne može niko da ga otme. Ali ja nisam zadovoljan sa njenim pevanjem, da budem iskren. Ja nisam od tih roditelja, rekao sam mojoj ćerki iskreno „Sine, nemaš pojma da pevaš, molim te nemoj da se trudiš“. Ovako za svoju dušu može da peva, ali nije talentovana na tatu.

Republika

Foto: e-stock/KOBRA

Šeki Turković priznao sve o druženju sa pokojnim Šabanom Šaulićem

Inače, Šeki se nedavno prisetio druženja sa pokojnim kolegom Šabanom Šaulićem, pa je otkrio da je on voleo da popije, te i da pamti noći koje su zajedno provodili.

- Pa, bilo je nas kolega koji smo bili nerazdvojni, uglavnom bili su svi velike zvezde. Poznati pevači sa kojima sam se ja u to vreme družio i pevao su mi uvek pored srca. A najviše sam se družio sa Šabanom Šaulićem, on je bio predivan čovek, a o kvalitetima njegovim pevačkim, nećemo da pričamo. S njim si mogao da se družiš 100 godina! Taj nikad nijednu ružnu reč za kolegu nije rekao, u smilu da neko loše peva i tako to. On je voleo da šika, da se druži, dok mu je lepo. E kad mu nije lepo, onda se spava. Tako je bilo s njim se družiti, majke mi, nažalost nema ga više među nama - rekao je Turković za Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sima

26.02.2024 15:02

Ovaj čovek ne zna da peva. Ne znam otkud opet vesti o njemu.