VRUĆE FOTKE NAŠE PEVAČICE IZ DUBAIJA: Smršala 18 kilograma, pa se skinula u MINI BIKINI - mreže se USIJALE! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruža Rupić pokazala neverovatnu transformaciju!

VRUĆE FOTKE NAŠE PEVAČICE IZ DUBAIJA: Smršala 18 kilograma, pa se skinula u MINI BIKINI - mreže se USIJALE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ruža Rupić, poznata pevačica i influenserka, nedavno je izazvala veliko oduševljenje svojim transformacijama i provokativnim fotografijama snimljenim na plaži u Dubaiju. Nakon dugogodišnje borbe sa viškom kilograma, Ruža je uspela da smrša neverovatnih 18 kilograma za svega 2 meseca, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Ruža je svojim fanovima više puta podelila svoj proces mršavljenja, ohrabrujući ih da prate njen primer i da se posvete zdravom načinu života. Njen novi izgled je zaista impresivan, a fotografije na kojima pozira u crvenom kupaćem kostimu jasno pokazuju koliko je truda uložila u postizanje svojih ciljeva. Ovakav samopouzdan i smeo nastup nikada ranije nije bio deo njenog javnog imidža, te je ova promena izazvala veliku pažnju i divljenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

 

Ono što je posebno pohvalno jeste činjenica da Ruža neguje prirodan izgled i nije posegla za estetskim intervencijama kao što su silikoni, što je retkost među pevačicama današnjice. Njen stav o prihvatanju sopstvenog tela i autentičnosti sigurno će inspirisati mnoge mlade devojke da se osećaju prijatno u svojoj koži, bez pritiska da moraju da ispunjavaju neke nerealne standarde lepote.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

 

Dok mnogi fanovi spekulišu o Ružinim budućim planovima i da li će eventualno razmotriti estetske zahvate u budućnosti, za sada ostaje da vidimo kako će se njen javni imidž dalje razvijati. Ovaj izlet u Dubai definitivno je bio prilika da pokaže svoju transformaciju i da pokaže svetu svoju novu, samouverenu verziju sebe.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

23.02.2024 23:14

Radi se tamo puno, nije cudo da je smrsala, sad moze da promeni prezime u Velerupic!