NAJNOVIJE INFORMACIJE SA SUĐENJA KARIĆA I ŠAVIJE: Obelodanjene skandalozne fotografije, Natašin advokat otkrio ŠOK detalje!

Autor:

Zabava

23.02.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Nataše Šavije se oglasio, pa otkrio detalje sa današnjeg suđenja.

NAJNOVIJE INFORMACIJE SA SUĐENJA KARIĆA I ŠAVIJE: Obelodanjene skandalozne fotografije, Natašin advokat otkrio ŠOK detalje!

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com/natasa.savija

Danas je pred sudom nastavljen proces po tužbi za nasilje koju je Nataša Šavija podnela protiv Stefana Karića. Advokat oštećene, Borivoje Borović, izneo je nove detalje sa suđenja, ističući zanimljive tačke koje su obeležile današnje ročište.

Borović je istakao da su branioci okrivljenog tražili izuzeće tužioca, što je tumačio kao pokušaj odugovlačenja postupka. On je naglasio da je na prethodnom glavnom pretresu branilac okrivljenog izostao, te je ovo novo traženje izuzeća ocenio kao pokušaj odlaganja suđenja.

Republika

Foto: shutterstock, ATAImages, TV Pink/printscreen

Nataša Šavija i Stefan Karić

 

Advokat je takođe otkrio da je predao sudu fotografije sa društvenih mreža na kojima okrivljeni pozira u prvom planu, dok je na majici nosio natpis "Ne možete mi ništa". Ovo je Borović protumačio kao ruganje pravosuđu i samoj oštećenoj, ističući da se nada da će sud odbiti izuzeće i da će suđenje biti vođeno na osnovu zakona i dokaza.

- Branioci okrivljenog su tražili izuzeće tužioca što ja tumačim kao pokušaj odugovlačenja postupka jer na prošlom glavnom pretresu se nije pojavio branilac. To je je istaknuto kao razlog odlaganja. Danas sam na sudu predao fotografije sa društvenih mreža okrivljenog. Na internetu postoji niz malih fotografija povređene oštećene, a okrivljeni se u prvom planu slikao u majci na kojoj je pisalo u smislu "Ne možete mi ništa", čime je pokazao stav prema sudu. On se ruga pravosuđu i samoj oštećenoj. Očekujem da će biti odbijeno izuzeće i da će, ipak,sud suditi na osnovu zakona i dokaza. Ne smemo zaboraviti da je Šavija dva puta operisana, o tome postoje lekarski nalazi i veštačenja, pa se nadam da će sud u pravo u tom smilsu ceniti dokaze koji su nemoljivi - kaže Borojević za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading