OD PRVE ZARADE SAM KUPILA POLA TELETA! Pevačica roditeljima davala sve što je zaradil! Evo u kakvoj se krizi našla! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica kaže da nije uvek živela lagodno!

OD PRVE ZARADE SAM KUPILA POLA TELETA! Pevačica roditeljima davala sve što je zaradil! Evo u kakvoj se krizi našla! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Pevačica Jovana Tipšin kaže da je od prvog zarađenog novca uspela da kupo pola teleta, pa tu priču i danas svima govori kad se pomenu take stvari i kad priča o svojim počecima.

- Odrasla sam na Zvezdari, i danas tu živi moja snaja, nažalost brat mi je preminuo pre nekoliko meseci. Ja pamtim to lepo odrastanje, mama, tata, nas osmoro dece, ja sam šesta po redu. Nekako ste mali, nemate odgovornost, tu mi je bila baka, tetke, to je nešto najlepšte. U dvorištu je živela baka u jednoj kući, u drugoj tetka, u trećoj mi. Kada sam imala šest godina mi smo se preselili na Banjicu. Moj tata je radio dalekovode po celoj Jugoslaviji, a mama je radila u hotelu - rekla je pevačica, pa je nastavila:

Foto: Republika

Jovana Tipšin

 

- Ja sam iz radničke porodice, bili su vredni, požrtvovani roditelji koji su se posvetili svojoj deci. Sada kada odem kod njih na grob uvek im se zahvaljujem što su me ovako vaspitali i što sam tu gde jesam, što su vaspitali moju braću i sestre da budu pošteni, to je najvažnije od svega u životu. Sve prođe, i karijera i ljubav, ali najvažnije je ostati čovek. Tata mi je bio i kuvar u vojsci, radio je prvu, drugu, treću smenu. Kada sam bila beba mama je morala da počne da radi, ja sam išla u jaslice, pa u predškolsko, obdanište, u osnovnoj školi sam bila u boravku, a oni su stalno radili i baš su se posvetili svojoj deci. Posle mi je bilo bitno da donesem pare kući, da oni vide da sam i ja vredna, da im se zahvalim, bilo mi je žao njih, iskreno. Bila sam srećna što sam mogla da im kupim pola teleta, tata je bio srećan, stavili smo u frižider. Tati i mami sam dala pare, to je moja prva zarada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading