TO JE MENI U ŽIVOTU NAJVEĆA ŽAL! Ildi Šaulić je ovo bolna rana! Evo šta može u sekundi da je rastuži! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica neretko ističe šta je muči!

TO JE MENI U ŽIVOTU NAJVEĆA ŽAL! Ildi Šaulić je ovo bolna rana! Evo šta može u sekundi da je rastuži! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Ilda Šaulić je u skladnom je braku sa Bojanom Vučkovićem sa kojim ima ćerku Emu, a u medijima često ističe da joj je krivo što nema više dece.

Nažalost nismo uspeli da Ema dobije brata ili sestru. U stvari, tada je krenula korona, ja sam dobila koronu i imala sam izuzetno blage simptome, ali to je već bio početak trećeg meseca trudnoće, osećala sam se dobro, međutim nisam mogla da odem kod lekara na pregled. Te tri, četiri, nedelje koliko sam ja bila u kući, baš tada je trebalo da se vidi da li srce počinje da radi... Ali, kada sam otišla na taj pregled, toga nije bilo. Prosto morala je da se prekine trudnoća, u stvari prekinulo se samo... E sada da li to pripisujemo koroni ili je prosto to tako bilo kako je bilo - kaže Ilda Šaulić i nastavlja:

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ilda Šaulić

 

- Generalno, žao mi je da nemam više dece zato što je mnogo lepo što imam brata i sestru i znam koliko je to i divna stvar u životu i nemerljiva zaista. Ona je dete koje izuzetno voli braću i sestre koje ima iz familije, i koliko puta je do sad rekla: "Mama, pa što ja nemam batu ili seku". Zaista bih volela, ali opet negde sam svesna i svojih godina i vremena i svega. Danas se to sve pomerilo ali ja razmišljam da želim da budem prisutna u životu svog deteta, i da ih imam više danas, sutra, da kada si im najpotrebniji da budeš tu, zdrav i prav i da možeš negde da im se nađeš i da pomogneš. Sve to ima svoje prednosti kada se ljudi ostvare kao roditelji kao mlađi, ili kao stariji, ali sve to ima svoj put i svoju sudbinu i ne možemo ništa to na silu raditi

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading