LUNA ĐOGANI UDARILA NA ĐOLETA I VESNU: Anabela ne krije koliko je razočarana, žestoko RAZVEZALA JEZIK!

Autor:

Zabava

20.02.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka i ćerka razvezale jezik u programu uživo!

LUNA ĐOGANI UDARILA NA ĐOLETA I VESNU: Anabela ne krije koliko je razočarana, žestoko RAZVEZALA JEZIK!

Foto: TV Pink/printscreen

Gostujući u emisiji "Amidži šou", Anabela Atijas i Luna Đogani su otvoreno progovorile o svojim odnosima sa Đoletom i Vesnom Đoganijem. Anabela je istakla da do pomirenja nije došlo, izražavajući svoje razočaranje u neka izrečena mišljenja. 

Anabela je jasno istakla svoje mišljenje da ima pravo da bira s kim provodi vreme, poručujući da "nema potrebe da se pere više niko ni od koga".

- Nemam volju ni želju na tu temu da pričam, dosadno je i ne moramo svi sa svima da se slažemo. Prošli put u emisiji si me pitao nešto, htela sam da ti pošaljem poruku, ali sam odustala. Ona je kod tebe u emisiji rekla nešto što me je jako razočaralo po pitanju nje. Valjda je to rodbina, jedna krv, rodbina to ne bi trebalo da radi. Bude mi žao... Dosta je više! Nema potrebe da se pere više niko ni od koga. Imamo pravo da biramo sve s kim ćemo vreme da provodimo - govorila je Anabela. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anabela Atijas

Luna se takođe nije mogla da ostane ravnodušna, pa je žestoka razvezdala jzik i  istakla da su svi "veliki moralisti" i da bi trebalo da se suzdrže od iznošenja negativnih komentara kako ne bi povredili nekoga.

- Svi su veliki moralisti. Ako nemaš ništa lepo da kažeš, nemoj ništa da kažeš da ne povrediš nekoga... Ali dobro, nema veze... - poručila je Luna.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luna Đogani

Ostaje da vidimo da li će se povodom ovoga oglasiti Đole i Vesna, koji u poslednje vreme retko kome ostanu dužni kad dobiju javnu prozivku, ali i započinju dosta medijskih ratova. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading