KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA: Ceca prekinula ćutnju o famoznoj ogrlici, Jelena oplela NIKAD ŽEŠĆE! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila putem storija nakon što je njena koleginica progovorila o famoznoj ogrlici!

KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA: Ceca prekinula ćutnju o famoznoj ogrlici, Jelena oplela NIKAD ŽEŠĆE! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas je prvi put progovorila o famoznoj ogrlici, o kojoj se priča od 1995. godine. Cecu su godinama optuživali da je ukrala ogrlicu sa kojom se pojavila u emisiji kod Milovana Ilića Minimaksa. Ceca je danas ovo negirala, a sada se oglasila i Jelena Karleuša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ceca i famozna ogrlica

- Ova spodoba i dalje laže i obmanjuje javnost. Krvava ogrlica za koju tvrdi da je "izmišljena priča" ne da postoji, nego je LIČNO u istrazi, kad je uhapšena u akciji "Sablja" dala iskaz, a zatim ga i potpisala da se sporna ogrlica (ne ova bižuterija koju pokazuje na starim slikama) nalazi kod nje u sefu - započela je Jelena, pa nastavila:

- To je, između ostalog, i bila nagodba nje i policije, da otkuca sve što zna o Zemunskom klanu, da kaže gde se nalazi ukradena ogrlica u zamenu za puštanje iz pritvora. Dragi novinari, ne pitaju se kriminalci da li su kriminalci, takva bagrada i Ostrog tetovira po sebi, a za Boga ne zna, pita se jednostavno POLICIJA.

- Žena ubice, lopova i ratnog zločinca, kuma ubice premijera SIGURNO NEĆE REĆI ISTINU. Postoji zvaničan iskaz sa potpisom. OBOŽAVAM DA UNIŠTAVAM OVU KRIMINOGENU BAGRU! Kakva sam ja meni kraljica - napisala je Karleuša i dodala emotikon koji pokazuje srednji prst.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše o Cecinoj izjavi

U nastavku se možete podsetiti Cecine izjave o ogrlici.

- Ta priča je potpuno morbidna. Ima sto varijanti na temu. Zato što je morbidna, ne bih volela da sad u našem intervju pričam šta sam ja sve čula i kako sam čula. Što je najgore, to se nikada nije desilo i to apsolutno nije tačno. Ogrlicu imam i dan danas, nećeš verovati, sačuvala sam je zato što je stvarno prelepa. Tu ogrlicu sam ja kupila u Milanu kada sam išla po venčanicu. I naravno, pošto je Ceca Press stranica koja ima gotovo celokupnu arhivu mojih intervjua, sada su našli i taj intervju sa Minimaksom. Oni su to pronašli zato što se ta priča provlačila decenijama, prvo kroz rekla-kazala, sada naravno postojanjem društvenih mreža, to se i dalje širi, a u stvari je neviđena glupost, najklasičniji trač.

- Ja sam naravno gostovala kod Minimaksa, to je bilo posle moje i Željkove svadbe. Tada su korišćeni pejdžeri preko kojih je publika postavljala pitanja za Minimaksove goste. A pošto sam ja bila čest gost kod Minimaksa i sve naše ekskluzive smo najavljivali kod Minimaksa, jer je bio naš kućni prijatelj i imao je posebno prijateljstvo sa Željkom, posebno sa mnom ga je gradio. Jer, ja sam kao devojčurak počela da gostujem kod Minimaksa. I tako, na pejdžer je stigla poruka da mi je jako lepa ogrlica i koliko sam je platila. I ja sam se zahvalila jer je nepristojno pričati o cenama i o ciframa. Zahvalila sam se gledaocu koji je to pohvalio i pitao. Nakon toga sam ponovo gostovala kod Mininaksa pa sam demantovala da se ta luda i bolesna situacija desila - da se uključila gledateljka i da je rekla "vi nosite ogrlicu od moje mrtve ćerke", Bože me sačuvaj i sakloni, "koja je poginula u ratu"... Mislim, odvratno je! Prvo sam rekla da neću da ispričam ovo, ali evo, navedena sam pričom da kažem šta sam ja čula. I sad sam zgrožena. Naravno da se to nikada nije desilo, zato i nema ni snimka. Snimak ne može da nestane. Drugo, na tom snimku i Minimaks i ja demantujemo zajedno da se desila takva neka situacija. Ali, isto tako gledam po nekim komentarima, "ne, ne, ne, to postoji, to je sklonjeno...". To su odmah teorije zavere. Ma kako da ne! - rekla je Ceca za "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading