NESTAO MLADIĆ IZ KONČAREVA! Poslednji put viđen kod crkve, porodica u očaju: Nikada nije nestajao

Autor:

Vesti

18.02.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak Davida Stefanovića u Jagodini

NESTAO MLADIĆ IZ KONČAREVA! Poslednji put viđen kod crkve, porodica u očaju: Nikada nije nestajao

Foto: društvene mreže


Jutros oko 10.30 časova, 28-godišnji David Stefanović iz Končareva nestao je u blizini crkve Svetih apostola Petra i Pavla u Jagodini. Ovo je prvi put da se događa nešto slično, pa je porodica izrazila veliku zabrinutost za Davidovo zdravlje i sigurnost.

**Nestanak kod crkve Svetih apostola Petra i Pavla**

Nestanak se desio nedaleko od jednog od najpoznatijih verskih objekata u Jagodini, crkve Svetih apostola Petra i Pavla. Ova crkva predstavlja važan deo lokalnog kulturnog i verskog identiteta, te je Davidov nestanak dodatno zabrinuo zajednicu.

**Apel porodice i policije**

Porodica Davida Stefanovića apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije o njegovom nestanku da se jave najbližoj policijskoj stanici. Takođe, i policija je uputila poziv građanima da pomognu ukoliko raspolažu sa bilo kakvim relevantnim informacijama o Davidovom kretanju nakon poslednje viđenja.

**Zabrinutost zajednice**

Nestanak mladog Davida izazvao je zabrinutost i uznemirenost među lokalnim stanovništvom. S obzirom na to da se radi o retkom događaju u ovom mestu, zajednica je mobilisana i angažovana u naporima da se pronađe nestali mladić.

**Apel za pomoć**

U situacijama poput ove, važno je da zajednica pokaže solidarnost i podršku porodici nestalog. Svaka informacija može biti od velike važnosti u traganju za Davidom Stefanovićem, stoga je apel za pomoć od suštinskog značaja. Svi koji imaju bilo kakve informacije trebalo bi da se jave nadležnim organima kako bi doprineli pronalasku mladića.

Nadamo se da će David uskoro biti pronađen i da će se vratiti kući nepovređen. Sve informacije o njegovom nestanku mogu biti od ključnog značaja, stoga je važno da zajedno radimo na rešavanju ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading