"CECINA BOLESNA MRŽNJA JE KULMINIRALA" Karleuša se HITNO oglasila nakon šokantnih navoda: Sa Futom će morati da urezuje crtice u zid hladne ćelije!

Autor:

Zabava

09.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca nije želela da komentariše optužbe na svoj račun, Karleuša se javno oglasila!

"CECINA BOLESNA MRŽNJA JE KULMINIRALA" Karleuša se HITNO oglasila nakon šokantnih navoda: Sa Futom će morati da urezuje crtice u zid hladne ćelije!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, ST/Vlada LUKIĆ, ATA Images/M.M.

Nakon što je Vladimir Marić, direktor firme "Connect network", prokomentarisao da bi Svetlana Ceca Ražnatović mogla krivično da odgovora zbog nepoštovanja zakona, stupili smo u kontakt sa pevačicinim timom. 

- Ceca neće komentarisati - rekli su za Republiku iz Cecinog tima.

Podsetimo, Marić je rekao da je Ceca bez dozvole autora bespravno podigla na Jutjub sadržaj i monetizovala ga. 

Republika

Foto: Skymusic

Ceca Ražnatović

Ovim povodom oglasila se i Jelena Karleuša putem društvene mreže Instagram.

- Nažalost, bolesna mržnja, nemoć i opsednutost Svetlane Ražnatović prema meni kulminirala je prošlog leta kada je zajedno sa Futom Radulovićem, namerno tri puta "strajkovala" moj Jutjub kanal s mojom kompletnom karijerom od skoro 30 godina. To je automatski značilo skidanje YT kanala. Namerno su birali momenat pred izlazak moja dva albuma kako bi mi naneli maksimalnu štetu jer sam sa novim kanalom morala da krenem od nule, što je dramatično uticalo da broj pregleda. Iako je moj novi kanal za rekordno vreme dobio enormni broj pratilaca, a nove pesme preko 100 miliona pregleda, namera Fute Radulovića čija je pokojna žena bila moj prijatelj i pisala veliki deo mojih pesama, kao i namera Svetlane Ražnatović bila je samo jedno - da učine zlo - započela je Karleuša u svojoj objavi.

Republika

Foto: instagram

Jelena Karleuša

Karleuša je navela da i da je mogla da obriše Cecin kanal, ali da nije želela da se bavi takvim stvarima.

- Lako sam bezbroj puta Svetlani Ražnatović mogla da obrišem ne YT kanal nego i ime iz Google pretrage, ja se takvim kriminalnim aktivnostima i bolesnom mržnjom nikada nisam bavila. Postoje stvari koje pevač pevaču ne radi makar to bila i Svetlana Ražnatović, koja se čitav život bavila mutnim radnjama te je zato i poznata u narodu po nadimku Nanogica. Vraćanje mog YT kanala sa kompletnom diskografijom je u sudskom postupku i naravno da će biti presuđeno u moju korist, kao i sve svih ovih godina, a Futa Radulović i Svetlana Ražnatović moraće da urezuju crtice u zid ćelije koja će, nadam se, biti hladna. Ovo pišem da bi kolege pevači, ljudi iz muzičke industrije kao i publika po ko zna koji put jasno videli ko je Svetlana Ražnatović i na šta je to zlo spremno. A kada je reč o Futi Raduloviću, neka mu služi na čast i obraz kada u kriminalnim radnjama pomaže osobi kojoj je bio zabranjem pristup sahrani i njegove žene i sina. Ljudsko dno je očigledno dobilo svoj podrum - zaključila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mila

14.02.2024 19:28

Oslobodi se te opsesivne mržnje. Okreni se sebi i ono što još možeš da napraviš.