NAŠA PEVAČICA POSTALA DEKAN NA FAKULTETU! Svi je znate, nema ko nije bio ZALJUBLJEN u nju! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenila život iz korena, ostavila bogatu muzičku karijeru iza sebe!

NAŠA PEVAČICA POSTALA DEKAN NA FAKULTETU! Svi je znate, nema ko nije bio ZALJUBLJEN u nju! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Perović

Aleksandra Perović, nekadašnja članica popularne grupe "Mobi Dik", danas je uspešno zakoračila u svet akademije, postavši dekan Fakulteta za menadžment i sport na jednim privatnom univerzitetu. Ova multitalentovana umetnica je iza sebe ostavila muzičku karijeru i posvetila se akademskom radu, gradeći svoj put od docenta do profesora, da bi konačno zauzela poziciju dekana.

- Tačna je informacija. Aleksandra Perović jeste dekan fakulteta za menadžment i sport - rekla je ljubazna službenica, prenosi Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Perović postala dekan na fakultetu

Nakon napuštanja grupe "Mobi Dik" 2005. godine, Aleksandra je krenula u solo vode, snimivši album i nekoliko popularnih singlova, među kojima se ističu "Nedelja" i "Opijum". Ipak, nakon dolaska sina sa partnerom Bobanom Jablanom, odlučila se za promenu profesije, te je svoje talente usmerila ka akademskoj sferi.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@karicfoundation

Aleksandra Perović

Iako je javnost dugo intrigirala njena odluka da napusti "Mobi Dik", kako se spekulisalo, sa Srđanom Čolićem, takođe članom grupe, nije bilo nesuglasica već su oboje jednostavno krenuli svojim putem. Srđan je kasnije potvrdio da je bio u vezi sa obe pevačice čuvene grupe, ali danas se posvetio animaciji i obradi crtanih filmova za "Dizni".

- Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom, i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka, i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice - rekao je on pre desetak godina.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Srđan Mobi Dik

BONNUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading