ORILA SE MUZIKA, I CUGALO SE PIVO: Evo KAKO su crveno-beli LUDOVALI posle pobede nad Partizanom! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.02.2024

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano je bilo veselo.

ORILA SE MUZIKA, I CUGALO SE PIVO: Evo KAKO su crveno-beli LUDOVALI posle pobede nad Partizanom! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nakon pobede Crvene zvezde nad Partizanom u Kupu "Radivoja Koraća" rezultatom 85:79 započelo je veliko slavlje delija u hali na "Čairu". Njihovi ljubimci ostali su u dvorani kako bi sa navijačima otpevali nekoliko pesama, a potom su najvatrenije pristalice produžile sa slavljem u gradu. 

Ipak, to ne znači da su košarkaši ostali uskraćeni za veselu noć. Na društvenoj mreži "X" je osvanuo snimak sportista po povratku iz Niša u autobusu. U "šaragama" su se našli igrači kluba sa Malog Kalemegdana, a sve to je Nemanja Nedović uživo prenosio preko svog Instagram profila.

 

 

Veselje je izgleda bilo veliko, tako da su momci uzeli dan odmor, dopustivši sebi da popiju po koju nakon uspešnog turnira i prvog trofeja u sezoni. Zanimljivo je i to da je kasnije, Nemanja Nedović zahtevao od saigrača da dopuste Jagu da mu zvučnik odsvira nešto. Omaleni Brazilac se nije bunio, te je pustio pesmu na svom jeziku, koju su njegovi saborci ispratili sa oduševljenjem. 

U autobusu Zvezde je evidentno bilo veoma veselo, ali nije kraj sezone. Crveno-beli jesu ostvarili prvi cilj - odbranu Kupa "Radivoja Koraća", ali predstoje im i oni od ranije zacrtani. Borba u Evroligi se nastavlja, a klub sa Malog Kalemegdana već prvog marta gostuje Bajernu u Minhenu. Videli smo za šta su Bavarci sposobni protiv Partizana, tako da Zvezda mora biti na oprezu, ukoliko i dalje ima nadu da uhvati poslednji voz za plej - in. Što se AdmiralBet ABA lige tiče, naredni meč je odmah dan posle partije u Nemačkoj, tako da brzi povratak i oporavak moraće da uslede, bez mnogo opuštanja. Naravno, to je u martu, a sada imaju pravo na malo oduška!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading