ANA BEKUTA PRVI PUT U BELOM SE POJAVILA U JAVNOSTI NAKON MRKINE SMRTI: Zapevala zajedno sa Prijovićkom na koncertu!

Autor:

Zabava

17.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta sve dirnula svojim pojavljivanjem na koncertu Aleksandre Prijović!

ANA BEKUTA PRVI PUT U BELOM SE POJAVILA U JAVNOSTI NAKON MRKINE SMRTI: Zapevala zajedno sa Prijovićkom na koncertu!

Foto: Republika

Na četvrtom koncertu u Osijeku, mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović je svoju publiku iznenadila posebnim gostovanjem - starijom koleginicom i pevačicom narodne muzike Anom Bekutom. Publika je bila oduševljena, a atmosfera je bila na vrhuncu kada je Ana Bekuta zapevala svoj hit "Kralj ponoći" zajedno sa Aleksandrom.

Foto: Republika

Ana Bekuta na koncertu Aleksandre Prijović

 


Nakon izvođenja numere, Ana Bekuta se obratila publici i Aleksandri sa posebnim rečima. "Dobro veče dobri ljudi. Draga Aleksandra, toliko mi je drago što se namestilo tako da pevam baš u tvom rodnom kraju. Znam da je bilo divnih i spektakularnih koncerata, ali ipak negde mislim da je za nas važno da napravimo spektakl tamo gde smo rođeni, gde smo odrasli, gde smo išli u školu... Pogledaj koliko te ljudi vole! Želim da te služi glas dugo i večno," poručila je Bekuta.

Foto: Republika

Ana Bekuta i Aleksandra Prijović

 


Vidno uzbuđena, Aleksandra je odgovorila: "Hvala Vam puno! Ja želim da kažem, samo ne znam kojim rečima bih objasnila moje poštovanje prema vama. Znate da nikada nisam mogla da zamislim da ću deliti scenu sa Vama. Velika mi je čast da stojim pored žive legende, ne znam šta da kažem. Ovo je bila moja velika želja. Kada sam bila mala ja sam učila na Aninom pevanju, sve njene pesme znam i ovaj trenutak je jako poseban za mene. Hvala Vam što ste večeras došli."

Jedan zanimljiv detalj koji je Aleksandra istakla jeste da obe pevačice pripadaju horoskopskom znaku Devica. Ova sitnica dodatno je oplemenila njihov zajednički nastup i otkrila vezu između njih van muzičkog sveta.

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

 


Nakon što se Aleksandra presvukla, Ana Bekuta je oduševila publiku u Hrvatskoj sa svojim pesmama "Blago meni" i "Zlatiborske zore", ostavljajući neizbrisiv utisak na sve prisutne.

Ovaj spektakularni koncert definitivno će ostati upamćen kao jedan od najemotivnijih trenutaka u karijerama ove dve talentovane pevačice.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading