ZARADIO BAKŠIŠ DA KUPI JEDAN STAN! Nemanja Nikolić otkrio kada se dobro opario! Ovo su detalji!

Autor:

Zabava

17.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač nije znao šta će s parama!

ZARADIO BAKŠIŠ DA KUPI JEDAN STAN! Nemanja Nikolić otkrio kada se dobro opario! Ovo su detalji!

Foto: printscreen

Folk pevač Nemanja Nikolić prisetio se situacije kada je jednom prilikom zaradio bakšiš od čak 67.000 evra, te je otkrio da je to bilo davno, ali da se i danas prepričava vreme kad se najbolje radilo. 

- Skoro je izašlo nešto vezano za to, kao nas četvorica, naše fotografije, i stoji natpis "pevači koji najmanje ulažu u svoju karijeru" što uopšte nije tačno. I ove, prošle i pretprošle godine izbacivao sam pesme sa spotovima, sve to puno košta. Svakako, ovo vezano za bakšiš jeste tačno, to je bilo pre 15 godina, a, želim da kažem od koga. To se jednostavno desilo, ne znam u čemu je problem - rekao je pevač, pa je nastavio:

 - Dugo nismo pričali, a onda smo se pomirili kada je ona trebala da se porodi. Zvala je moju suprugu da joj da moj broj, jer je želja Slavicinog bivšeg supruga bila da ja pevam na rođenju deteta. Ja sam to prihvatio bez ikakve nadoknade i otišao od srca. Proveli smo se fenomenalno, tada smo se i pomirili.

Nemanja je potom pričao kako bira pesme koje mu se svide i za koje veruje da će da donesu dobar bakšiš na veseljima.

- Nema pravila, možda je neka pesma hit, a ja je ne osetim. Moram barem malo sebe da vidim u tekstu. Glupo je, recimo, da pevam o brzim automobilima, a vozim se autobusom. Nova pesma „Stari kesten“ ima blizu milion pregleda na Jutjubu, ali pravih, a ne onih iz Šri Lanke. Pesma je tužna, svi smo mi otišli iz malih mesta i došli u veliki grad, imali smo ljubavi i dosta komentara je pozitivnih ispod pesme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading