ZORICA UTUČENA DOŠLA NA POMEN POKOJNOM ŠABANU! Evo šta je Brunclikova još uradila na groblju! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne scene na Novom groblju na pomenu pevača!

ZORICA UTUČENA DOŠLA NA POMEN POKOJNOM ŠABANU! Evo šta je Brunclikova još uradila na groblju! (FOTO)

Foto: Republika.rs, e-stock/KOBRA

Pevačica i kuma pokojnog pevača Šabana Šaulića Zorica Brunclik pojavila se danas na pomenu na Novom Groblju, a po dolasku je sa okupljenima evocirala uspomene na njega. Kako smo saznali, Zorica je sa Šabanovom udovicom Gocom stajala sa strane, a zajedno su se prisetile situacije koja se desila u porodično domu na jednom slavlju.

- Zorica i Goca pričaju stalno o tome kako su se smejale sa Šabanom i prisećaju se toga kakav je humor imao. Iako su uvek tužne na pomenu, znaju kako je on gledao na neke stvari, pa se zbog toga tiho i nasmeju - priča nam izvor koji je bio na licu mesta.

Foto: Privatna arhiva

Šabanov pomen

 

Inače, Među prvima je na groblje stigla Šabanova sestra Sarajka Cakić, koja se slomila na Šaulićevom grobu. Ona je stavila cveće na njegov grob i obratila mu se potresnim rečima, a onda je na grob stigla i Šabanova udovica Gordana.

Goca i Sarajka su se izgrlile na Šabanovom grobu, te tako podelile tugu zajedno.

Goca nije prestajala da lije suze, a utehu su joj pružili bliski ljudi.

Foto: Privatna arhiva

Šabanov pomen

 

Podsetimo, Šaulić je pre pet godina putovao ka aerodromu, kako bi stigao na avion, a tog jutra bio je posebno umoran. Inače, poslednji nastup pre nesreće održao je sa Teom Tairović. Njegov kum Slobodan Stojadinović ispričao je da su nakon nastupa otišli na spavanje i da je dogovor bio da probudi Šabana u 6.15, kako bi krenuli na aerodrom. Kako su mediji ranije pisali, Šaban je bio nervozan jer ga je kum probudio tri minuta kasnije. 

Na putu ka aerodromu bila je velika gužva, zbog čega su oni usporili, a u njih se pri velikoj brzini zakucao drugi automobil, te se njihov auto marke “Seat ibica“ zakucao u bankinu.

Šabanova obdukcija završena je 21. februara u  Institutu za sudsku medicinu u Belefeldu, a nemačka policija saopštila je da je kralj narodne muzike preminuo od posledica teškog sudara, koji se dogodio 17. februara.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading