DOŠLA SAM DA VRATIM DUG: Zorica Brunclik večeras IZLAZI NA BINU sa Draganom Mirković! (VIDEO)

Autor: O. B. / A. N.

Zabava

16.02.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je još malo do početka koncerta Dragane Mirković!

Pevačica Dragana Mirković večeras pravi prvi koncert u Areni u Beogradu, od zakazana dva, povodom obeležavanja 40 godina karijere. Posebno raduje vest da je ovaj koncert humanitarnog karaktera, te će sreću doneti ne samo publici u Areni već i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Dragana je nedavno objavila da će se odreći prihoda sa cele svoje turneje "Do poslednjeg daha" u korist onih kojima je to najpotrebnije.

Među prvima je stigla pevačica Zorica Brunclik sa suprugom Kemišom, koja je otkrila da će večeras deliti scenu sa Draganom. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica Brunclik i Kemiš

- Imamo mnogo provedenih dana zajedno, mnogo dugo se znamo. Znam je kao devojčurka jednog, imamo mnogo privatnih fešti. Imale smo mnogo privatnih događaja, gde smo pevale za našu dušu, što mnogi nikada neće moći da čuju i vide. Anegdota nije bilo, ne znam da li bi vama bilo interesantno - istakla je Zorica i otkrila da će večeras njih dve zapevati zajedno na velikoj bini.

- Zajedno ćemo da zapevamo. Došla sam da vratim dug. Dragana je bila gost za 20 godina moje karijere i za 40, a sada sam ja tu da uveličam ovo njeno slavlje - rekla je za Republiku Zorica. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica Brunclik i Draganin sin Marko

Inače, Draganaje pred koncert rekla kako ne može da dočeka da izađe na binu i usreći svoju publiku. 

Dugo smo čekali ovaj trenutak i jedva čekam da izađem na binu. Nestrpljiva sam da svi zajedno pevamo i širimo ljubav. Ovaj koncert će biti samo delić zahvalnosti svima koji su uz mene godinama i zbog kojih sam ovde gde jesam. Srećna sam i neizmerno ponosna. Posebno se radujem jer je projekat humanitarnog karaktera i sreću će doneti ne samo publici u Areni već i onima kojima je to najpotrebnije - izjavila je Dragana za Kurir kad je stigla u Arenu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading