PROCURILA NAJVEĆA TAJNA JOVANA MEMEDOVIĆA: U studiju nastao haos kada se saznalo za ovo!

Autor:

Zabava

15.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni voditelj do sada ovo nije pričao javno.

PROCURILA NAJVEĆA TAJNA JOVANA MEMEDOVIĆA: U studiju nastao haos kada se saznalo za ovo!

Foto: E-Stock

Voditelj Jovan Memedović iznenadio je sve u emisiji "Potera" kada je otkrio da je nekada bio talentovan plesač. Naime, Memedović je otkrio da je na fakultetu fizičke kulture imao predmet ples, gde su mu čak i profesori komentarisali da odavno nisu imali takvog talentovanog studenta.

Republika

Foto: printscreen-rts1

Jovan Memedović otkrio da je bio odličan plesač i šokirao sve

Ova neobična veština voditelja postala je tema šale sa tragačicom Milicom Jokanović, koja se odmah prasnula u smeh kada je čula Memedovićevu priču.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Jovan Memedović ostavio bez teksta Milicu Jokanović

- To nam je bio predmet na Fakultetu fizičke kulture, ples. Rekli su da odavno nisu imali takvog studenta talentovanog - rekao je Memedović takmičarki. 

Kada je Jovan Memedović otkrio svoju skrivenu veštinu plesa, tragačica Milica Jokanović nije mogla da sakrije osmeh. Njihova šala postala je viralna, a gledaoci su imali priliku da vide jednu potpuno novu stranu voditelja koja ih je nasmejala do suza.

Ovaj neočekivani detalj iz Memedovićeve prošlosti definitivno je osvežio emisiju "Potera" i pokazao da iza svakog voditelja može da se krije neka neobična veština.

Nakon ove iznenađujuće objave, javnost je počela da komentariše kako su oduševljeni što su saznali nešto novo o voditelju koji već duže vreme vodi popularni kviz "Potera". Mnogi su izrazili divljenje prema Memedoviću, ističući da je sjajno što je podelio ovu anegdotu sa svojim gledaocima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Memedovićeve golišave fotke izazvale lavinu komentara na društvenim mrežama

Ova neobična priča definitivno je osvežila medijski prostor i pokazala da iza svakog javnog lica može da se krije nešto potpuno neočekivano.

Jovan Memedović je svojom iskrenošću i šarmom još jednom osvojio publiku, dokazavši da iza svakog voditelja može da se krije nešto što će iznenaditi javnost. Njegova skrivena veština plesa definitivno je postala jedna od najzanimljivijih tema u poslednje vreme, a gledaoci sa nestrpljenjem očekuju da vide da li će Memedović ponovo pokazati svoje plesne veštine u budućim emisijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading