KARIJERA BRESKVICE JE ZAVRŠENA: Karleuša dala svoj SUD o izvođačima koji ulaze u konkurenciju za "Evroviziju"!

Autor:

Zabava

14.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica iznela svoj stav o onima koji imaju najveće šanse da predstavljaju Srbiju u Evropi, pa naglasila svog favorita, ali i udarila na pevačicu koju su drugi favorizovali odmah na početku.

KARIJERA BRESKVICE JE ZAVRŠENA: Karleuša dala svoj SUD o izvođačima koji ulaze u konkurenciju za "Evroviziju"!

Foto: ATA Images

Pop zvezda Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj mreži Instagram, gde je dala svoj sud o izvođačima, koji se ove godine takmiče na nacionalnom izboru "Pesma za Evroviziju".

Naime, ona je, na sebi svojstven način, potkačila mnoge pevače, a prema Anđeli Ignjatović Breskvici je bila nemilosrdna, te joj je poručila da joj je karijera završena.

Republika

Foto: Printskrin

Jelena Karleuša oplela po kandidatima za predstavnika na Evrosongu

Jeleninu Instagram priču prenosimo u celosti. 

- Da ne bih odgovarala svakom novinaru pojedinačno, evo kratkog osvrta na neke pesme koje ulaze u konkurenciju za "Evrosong" i moje uvek skromno i realno mišljenje: 

1. NAJ WORLD MUSIC

Glas koji ima eteralni zvuk i probija jezičke i kulturološke barijere u muzici - poručila je JK i tagovala Teju Doru.

2.NAJ SEXY/SKUPLJI ZVUK, srpska SADE, top izvedba i produkcija glasa, ne previše komercijalno, ali poseduje veoma skup element nenametljivog, ali zaraznog, što nije svojstveno srpskom izvođaču - napisala je Jelena i označila Lenu Kovačević.

3. NAJ KRINDŽ & KISELINA ZVUK, lažna Cakana i grupa Ladarice, zvuk koji nema nikakvu poentu na ovoj vrsti evropskog takmičenja, promašen tekst i paše muzički retro pravac, slatka talentovana devojka u kandžama kafanskih menadžera i savetodavaca poznatih po uništavanju karijera. Šteta - napisala je Karleuša aludirajući na Breskvicu. 

4. NAJVEĆE ŠANSE ZA USPEH Strašan talenat i pomalo filmska 007 muzika, moj favorit i po mom unutrašnjem osećaju njeno vreme dolazi - nahvalila je Zorju. 

5. NAJ ZVEZDANA PRAŠINA Momak koji ima X faktor, ali po američkim standardima, neću mu savetovati da ide preko bare gde će ga ceniti nego ću mu pružiti podršku jer ovakvi talenti su neophodni kako bi se ugasio požar seljane i džukačke muzike na Balkanu - napisala je pop zvezda za Džordžija.

Foto: Smedia

Anđela Ignjatović Breskvica je i ranije dobijala negativne komentare

Inače, mlada pevačica kojoj je Jelena predvidela krah muzičke karijere, ranije je ovako reagovala na negativne komentare za pesmu sa kojom ona konkuriše za Evrosong.

- Pesma je srpska, prava. Prva dva tri dana je bila katastrofa. Prvo se naređaju hejteri da komentarišu, pa isplivaju ovi dobri. To da je pesma genocidna me je baš uzdrmalo. Međutim, svi loši komentari na kraju su se ispostavili dobri. Prvih par dana sam svaki komentar pročitala, sada više ne čitam - rekla je Breskvica ranije za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading