ANĐELINA IMALA UDES! Pevačica se slupala! Evo šta je izjavila odmah posle nesreće! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitno da sam rekla kako je predivan dan danas i imala udes danas!

ANĐELINA IMALA UDES! Pevačica se slupala! Evo šta je izjavila odmah posle nesreće! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Mlada pevačica Anđela Vujović Angelina doživela je saobraćajku, posle koje se odmah oglasila, te je napisala da je srećom sve prošlo bez većih posledica. 

- Kakav predivan dan! Ali ovaj koncept "danas leto, sutra zima" mi nije baš najjasniji - napisala je prvo Angelina na društvenoj mreži "X", pa je ubrzo dodala: 

- Bitno da sam rekla kako je predivan dan danas i imala udes! A neće grom u koprive! Al' hoće u auto. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Angellina

 

"Bitno da si ti dobro", "ženo, pazi se", "od sad za svaki dan pričaj kako je nikad gori haha" i drugi - bili su samo neki od komentara koji su joj fanovi pisali. 

Inače, do medija je došla informacija da je bokser Veljko Ražnatović navodno bio u vezi sa pevačicom Angelinom. Njih dvoje su, kako se pisalo, 2014. godine zajedno bili u Guči, a pevačica je nedavno rešila da progovori o svom poznanstvu sa Ražnatovićem.

Iskreno da ti kažem, ja Tasu i Veljka znam iz vrtića, ceo život, oni su divna deca. I na njenom rođendanu sam upoznala njenog momka Gudelja i sve, oni su stvarno svi u super odnosima. Da, upoznala sam ih sve na njenom rođendanu i mislim da je baš neka zdrava energija među njima - kazala je Angelina, pa dodala šta ju je vezivalo sa Veljkom.

- Mi smo išli u vrtić zajedno, mi smo bili u vezici u vrtiću, eto, ako je to važno. Sada smo u super odnosima svi - izjavila je Angelina, pisao je "Stori".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading