DRAGANA RONILA SUZE, HUSA JE TEŠIO! Na premijeri filma "Nedelja" u Beču pevačica se RASPALA NA KOMADE, sećanje na pokojnog Džeja je dotuklo!

Autor:

Zabava

12.02.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana i Džej su do poslednjeg trenutka bili veliki prijatelji.

DRAGANA RONILA SUZE, HUSA JE TEŠIO! Na premijeri filma "Nedelja" u Beču pevačica se RASPALA NA KOMADE, sećanje na pokojnog Džeja je dotuklo!

Foto: printscreen

Dragana Mirković bila u Beču na premijeri filma "Nedelja" posvećenom pokojnom pevaču Džeju Ramadanovskom i tom prilikom se raspala na komade.

Republika

Foto: e-stock

Dragana Mirković gledala film "Nedelja" na premijeri u Beču

Naime, poznato je koliko je Dragana bila bliska sa Ramadanovskim, kao i da je do poslednjeg trenutka ostala njegov veliki prijatelj. Ona je bila je duboko dirnuta filmom, do te mere da je plakala tokom premijere.

Kada su je pristutni mediji upitali šta je to što je toliko ganulo, Dragana je kroz suze odgovorila: 

Republika

Foto: instagram hulio bg

Dragana Mirković sa Husom koji igra Džeja u filmu "Nedelja"

- To je bilo jedno ludo vreme, plačem zbog onog što je rečeno između redova - rekla je pevačica za tamošnje medije.

Da je Dragana svedok tog vremena, pokazuju i činjenice da je Džej na prvu turneju krenuo kao specijalni gost na Draganinoj turneji, da im je Raka Ðokić, čiji se lik pojavljuje u filmu bio zajednički menadžer kao i Lepoj Breni, da je Husein Alijević koji u filmu tumači lik Džeja, sa svojom grupom „Beet Street“ nekoliko godina bio stalni član ekipe na svim Draganinim konceratima.

Republika

Foto: ATA Images, Republika

Džej Ramadanovski do kraja života bio dobar prijatelj sa Draganom Mirković

Prijateljstvo Džeja i Dragane nikad nije prestalo, nastavljeno je i kasnije te je proslavljeni pevač bio rado viđen gost u Draganinom domu u Beču.Ta privrženost se videla i u susretu Dragane i Huse, kada su se sreli nakon projekcije filma u Beču, a pevačica iznova ponesena emocijama zaplakala, dok je filmski Džej tešio.

Folk zvezda se nedavno na konferenciji za medije dotakla i prijateljstva sa Džejom, pa otkrila da mu je pomogla oko operacija koje je imao, kao i da je bio njen čest gost u Beču. 

-  Džej je na neki način počeo da mnom, bio je dugo gost na mojim turnejama, on je dolazio u Beč poslednjih godina, pomogli smo mu oko zdravstvenih zahvata i da dobije penziju, pošto je tamo bio prijavljen. Ja svoje ljude ne zaboravljam, do kraja sam bila sa njim - rekla je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading