BOLJE DA SE DROGIRA, NEGO DA JE S MILJANOM: Zolina majka Bosa uzvraća udarac, evo kako je reagovala na prozivke!

Autor:

Zabava

11.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Lazara Čolića otkrio za naš portal da se Čolići uopšte nisu potresli zbog Kulićkinih tvrdnji u rijalitiju.

BOLJE DA SE DROGIRA, NEGO DA JE S MILJANOM: Zolina majka Bosa uzvraća udarac, evo kako je reagovala na prozivke!

Foto: Printskrin/republika TV

Nakon što je Miljana Kulić po povratku u "Elitu" iznela šokantne detalje o svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli prozivajući i njegovu majku Bosu da bi trebalo da pomogne sinu, Zolin prijatelj otkriva kako je žena reagovala.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić se požalila Janjušu na Zolu

Naime, Kulićka je u razgovoru sa Janjušem tvrdila da se Zola u Beču drogirao po ceo dan, te da je ona zaključila da bivši zadrugar ne voli ni sebe i rođenu majku, a kamoli nju.

-  Ovaj (Zola) ne prestaje, Janjuše. Drogira se, ne prestaje. Kako njegova majka ne vidi? Skrenuće, izgleda kao ludak. Janjuše, nije to samo jednom u nekoliko meseci, to je svaki dan. Tražio je novac da mu prebacim, a potrošila sam 500 evra da mu napunim frižider - poverila se Miljana Janjušu, te istakla da je mnogo zabrinuta za njega:

Šta će njemu pare? Pun je frižider, a on želi samo pare. On puši dva dž*inta od ranog jutra. Rekla sam sebi da je kraj, odmah sam otišla. On ni prema sebi nema emocije, a kamoli prema meni. Ne znaš koje on gluposti priča - pričala je Kulićeva, a više puta je napomenula da bi Zolina majka Bosa trebala da reaguje i pomogne sinu jer je vidljivo da je on u jako lošem stanju. 

Foto: Facebook/Bosa Colic

Lazar Čolić Zola sa majkom Bosom

Međutim, Zolin drug za naš portal tvrdi da se ni on ni njegova majka uopšte nisu potresli zbog ovakvih reči, jer je, kako dalje kaže, svima poznato koliko Miljana ume da izvrće i preuveličava stvari samo da bi ostala u centru pažnje.

- Gospođa Bosa ne da se nije zabrinula, nego se i smejala na to što ona lupa tamo po rijaltiju. Čak se i šalila sa Zolom da je bolje i da se drogira, nego da bude u vezi sa Miljanom. Šalu na stranu, najbolje je ovako kada su razdvojeni. Tada su svi najsrećniji, i Miljanina porodica, i Zolina majka, jer kad su zajedno, tada samo prave probleme - ispričao je za Republiku prijatelj bivšeg zadrugara.

Podsećamo, Miljana Kulić priznala je da je namerno inscenirala situaciju da bude diskvalifikovana iz "Elite" kako bi se videla sa Zolom napolju, pa je zbog njega čak zapucala u Beč.

Ipak, pošto tamo sa njim nije uspela da ostvari odnos kakav je zamislila, nastavila je da ga blati i po povratku u rijaliti, nakon što joj je pružena nova šansa i omogućeno da se vrati na imanje u Šimanovcima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading