POTRESNO! Otac Andrijane Lazić objavio PISMO o pokojnoj ćerki, sve OTKRIO šta se dešava u porodičnoj kući - DETALJI kidaju dušu!

Autor:

Zabava

10.02.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Lazić Zenga ne miri se sa istinom da njegova mezimica više nije tu!

POTRESNO! Otac Andrijane Lazić objavio PISMO o pokojnoj ćerki, sve OTKRIO šta se dešava u porodičnoj kući - DETALJI kidaju dušu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika, Instagram

Porodica tragično nastradale pevačice Andrijane Lazić i dalje prolazi kroz težak period tugovanja i suočavanja sa gubitkom. Njena mezimica, kako je sam Nebojša Lazić Zenga naziva, i dalje je tema koja ih sve pogađa duboko u srce. Nedavno je otac preminule pevačice objavio Andrijaninu novu fotografiju na Fejsbuku, uz potresan tekst koji je istakao koliko mu nedostaje njegova mezimica.

Uz fotografiju koja je izazvala emotivne reakcije mnogih, Nebojša Lazić je napisao:
- Nedostaješ mi. Koliko puno bola u samo dve riječi… A imao bih ti reći milion reči!! Koliko boli tvoj prerani odlazak voljena moja! Zauvek s tobom u mislima! Tvoj tata - napisao je Nebojša.

 

 


Ova objava je podsetila javnost na tragičan događaj koji je potresao mnoge pre nekoliko meseci, kada je Andrijana Lazić pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Istraga i dalje traje, a porodica, prijatelji i obožavaoci i dalje traže odgovore na pitanje šta se tačno desilo kobne noći.

Nebojša Lazić je kroz svoju objavu na Fejsbuku jasno pokazao koliko duboko je pogođen gubitkom svoje mezimice. Njegove reči odaju snažnu emotivnu vezu koju je imao sa Andrijanom, kao i duboku tugu koju oseća od njenog odlaska. Njihova ljubav je očigledno neprolazna, a sećanje na Andrijanu će zauvek živeti u srcima onih koji su je poznavali i voleli.

 

 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Nebojša Lazić Zenga i Andrijana Lazić

 


Iako je prošlo nekoliko meseci od tragičnog događaja, istraga i dalje traje, a porodica i javnost i dalje traže odgovore. Detalji kobne noći i okolnosti koje su dovele do Andrijanine smrti i dalje su obavijeni velom tajne, ostavljajući mnoge u neizvesnosti i traumi. Porodica se nada da će istraga dovesti do razjašnjenja ovog tužnog događaja i pružiti im odgovore na pitanja koja ih muče.

Andrijana Lazić je ostavila dubok trag u muzičkoj industriji i u srcima svojih obožavalaca. Njen talenat, toplina i osmeh će zauvek biti deo sećanja onih koji su je poznavali i voleli. Kroz muziku i uspomene, Andrijanino nasleđe nastavlja da živi, dok njeni najbliži nastoje da pronađu mir i odgovore na pitanja koja ih muče.

Nebojšina objava na Fejsbuku je još jednom podsetila javnost na duboku ljubav i bol koju oseća porodica Lazić, dok istovremeno naglašava važnost sećanja na Andrijanu i potrebu za pronalaženjem istine o njenom preranom odlasku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vanja

10.02.2024 22:45

Kakvi ste vi kreteni. To se desilo proslog mjeseca, a ne prije nekoliko mjeseci. Eto, koliko ste profesionalni i skolovani.