MALO JE I 10 FILMOVA: Boban Rajović emotivnom porukom o Džeju ganuo sve pravo u DUŠU!

Autor:

Zabava

09.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se oglasio emotivnom porukom!

MALO JE I 10 FILMOVA: Boban Rajović emotivnom porukom o Džeju ganuo sve pravo u DUŠU!

Foto: printscreen/youtube

Boban Rajović, poznati pevač, nedavno je izrazio svoj ponos povodom snimljenog dueta "Hej, živote, druže" sa legendarnim pevačem Džejem Ramadanovskim. Na svom Instagram profilu, Rajović je podelio deo njihove zajedničke pesme, ističući emotivnu težinu koju je doživeo tokom gledanja filma "Nedelja".

- Brate Džeki, upravo sam izašao iz bioskopa, odgledao sam film o tebi. Moram priznati da je bilo trenutaka kad sam bio tužan, a iskreno se nadam da će vremenom napraviti bar još dva filma, jer tvoj život ne bi mogao da se opiše i stavi ni u deset filmova. Eto, došlo mi je da ti se obratim i da ti kažem da sam gledao film. Šalje ti brat ovu našu duetsku pesmu, gde smo u tri minuta spakovali stihove koji nas opisuju u svakom smislu te reči. Čisto da te podsetim teksta, ako si ga zaboravio. Ljubi te brat. P. S. Boem si bio, pravi šampion - napisao je pevač u svojoj objavi.

Inače, on je nedavno govorio o svojoj lošoj finansijskoj situaciji i problemima kroz koje je prošao. 

- To je bilo kad smo se vraćali iz bioskopa moj prijatelj Đizo i ja, u stvari odgledali smo film pa sam ja krenuo kući, tad sam živeo u Gospodara Vučića. Živeo sam u jednom stanu gde je živela jedna baka na donjem spratu, a ja sam živeo iznad nje i ona je ložila šporet, međutim ona kad zaspi drva se ugase i samim tim ja nemam toplotu gore. Bilo je strašno hladno, decembar mesec i tada sam se vraćao kući i onda pričam sa ženom i ona kao neku priču a ja kažem sad ću baš da svratim u pekaru da vidim da li imam za kiflu i jogurt i onda sam se smejao, rekao sa bukvalno sam imao toliko i ona kaže: "Zašto ne dođeš da ovde živimo kao ljudi, voziš taksi, čoveče bože mučiš se". Ali sve je to uzalud, ja sam toliko verovao u sebe ja sam znao da ću da napravim to - govorio je iskreno Boban za Blic.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Boban Rajović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading