ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Ta koleginica kad me vidi grli me, a kad okrene leđa...

Autor:

Zabava

10.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica gostovala je u emisiji "Razotkrivanje" koja će se emitovati sutra, odnosno u nedelju 11.februara, gde je ispričala sve o bivšem dečku, koleginici koja glumi da je voli, a ujedno pokazala i nikada viđene fotografije.

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Ta koleginica kad me vidi grli me, a kad okrene leđa...

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Mladenović bila je toliko otvorena i opuštena kod nas u gostima, da će svojom pričom iznenadati čak i one ljude koji je odlično poznaju! Ona je doslovce otvorila dušu, pa ispričala kakvo je odrastanje imala, zašto je samo jednom bila na moru sa svojim roditeljima i bratom čije je fotografije ovom prilikom prvi put pokazala u javnosti.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Mladenović otkrila sve u emisiji "Razotkrivanje" kod Milene Videnović

Takođe, Aleksandra je iskreno pričala o ljubomornoj koleginici koja glumi da je voli, a kada okrene leđa iznosi brojne laži vezane za nju. Za razliku od mnogih pevačica, kojima je primarno da imaju firmirane torbe, cipele i garderobu, Aleksandra je odmah na početku taj novac uložila u nekretnine, pa ih sada ima nekoliko. Iz novog stana u elitnom naselju "Beograd na vodi" u koji se nedavno uselila, Aleksandra je takođe pokazala fotografiju. Pored svega gore navedenog i još mnogo zanimljivosti, moći ćete da pogledate u sutrašnjoj emisiji "Razotkrivanje" u 20h na Republika.rs.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Mladenović otkrila sve u emisiji "Razotkrivanje" kod Milene Videnović

Inače, emisija "Razotkrivanje" je za veoma kratko vreme postala jako karakteristična, jer se gosti kroz uspomene u vidu fotografija sećaju najlepših, ali i najtužnijih detalja iz svog života. Kako su izgledali kao deca, kako u mladosti, kako izgledaju njihovi najbliži članovi porodice, najbolji prijatelji i kako su se oni sami menjali kroz godine, u "Razotkrivanju" otkrivaju po prvi put!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading