TRENDING: Skinuo se Vojaž, Žika proslavio rođendan, Milica prošetala novog frajera! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

09.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "U trendingu sa Republikom" je na kanalu Republika TV!

Polako ali sigurno završavamo još jednu radnu nedelju. Petak kao takav rezervisan je za emisiju "U trendingu sa Republikom" gde vam naša voditeljka Melina Gvero donosi trending vesti iz života naših džetsetera. 

Pevačica  Milica Todorović posle mnogo ljubavnih brodoloma ima novog dečka. Pevačica se na proslavi rođendana Žike Jakšića pojavila sa novim izabranikom koji je od ranije poznat javnosti jer je želeo da oženi Lunu đogani.  u javnosti pokazala novog dečka. 

Producent i voditelj Žika Jakšić proslavio je 60. rođendan, pa okupio skoro celu estradu! Žika je oduševio svoje goste jer je tražio da umesto poklona zvanice donesu koverte, a skupljeni novac će donirati deci sa Kosova i Metohije, što je mnoge ujedno i prijatno iznenadilo. 

Reper Mihajlo Verulović, poznatiji kao Vojaž od kada je stupio na scenu mami uzdahe pripadnica lepšeg pola. Osim što svakodnevno kači fotografije na svoje društvene mreže, Mihajlo je objavio sliku iz teretane na koju su blago reći žene poludele. 

Novu epizodu emisije "U trendingu sa Republikom" možete pogledati u videu na početku teksta! 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “Ispovesti”,  “Lično sa”,  “Minsko polje sa Sanjom Arsić”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

Bonus video: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading