TRENDING: Tijana eM zadnjicom zapalila Dominikanu, razveo se Haris Džinović od Meline! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

26.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "U trendingu sa Republikom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

TRENDING: Tijana eM zadnjicom zapalila Dominikanu, razveo se Haris Džinović od Meline! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Još jedan petak, a na estradnom nebu sevaju varnice, instagram je preplavljen fotografijama, a došlo je i vreme razvoda. Naša koleginica Melina Gvero spremila je trending izveštaj za još jednu epizodu emisije "U trendingu sa Republikom". 

Vest da se razvode Haris i Melina Džinović zapalila je internet. Bračni par rešio je stavi tačku na svoj brak, i raziđe se mirno. Haris je sada već bivšoj supruzi ostavio vilu na Dedinju u kojoj će živeti sa njihovom decom. 

Foto: Republika TV

U trendingu sa Republikom

 

Popularni glumac Miloš Biković dao je svoj stav o ratu u Ukrajni, a onda je nastao potpuni haos! O ovom slučaju oglasilo se i Ministarstvo spoljnih poslova Srbije  povodom optužbi koje je iznelo Ministarstvo inostranih poslova Ukrajine na društvenoj mreži "X" u vezi sa ulogom poznatog srpskog glumca Miloša Bikovića u trećoj sezoni HBO serije "Beli lotus". Ukrajinsko ministarstvo tvrdi da je Biković osoba koja podržava genocid i krši međunarodno pravo, ističući njegovu podršku Rusiji tokom invazije.

Republika

Foto: Instagram.com

Tijana eM, Dominikanska republika

 

 Pevačica Tijana eM, poznatija kao Žena od sultana boravi u Dominikanskoj republici. A svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje sa po nekom egzotičnom fotografijom. Tijana je izazvala pravu buru na mrežama na temu da li nosi kanap ili kupaći kostim. 

 

Novu epizodu emisije "U trendingu sa Republikom" pogledajte u videu na početku teksta! 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “Ispovesti”,  “Lično sa”,  “Minsko polje sa Sanjom Arsić”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading