TRENDING: Janjuš sahranio brata, Marija sa sinom u Srbiji! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

27.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu epizodu emisije "U trendingu sa Republikom", pogledajte na kanalu Republika TV

Još jedna sreda i dobro poznati termin za trending izveštaj. A, naša  Anđela Trifunović, vam prezentuje u emisiji "U trendingu sa Republikom". 

Radosne vesti stigle su u porodici Stojković.Naime, Ćerka Dragana Stojkovića Piksija, Anja, sa svojim partnerom čeka čeka četvrto dete.  

Pevačica Marija Šerifović sa sinom Mateom  stigla je u Beograd, a radosne vesti o dolasku u srpsku prestonicu   podelila je na društvenoj mreži Instagram.

: Danas je na groblju u Preijepolju, sahranjen brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo. Ekipa naše emisije bila je na licu mesta, tako da vam donosimo kako je Janjuš podneo odlazak svog mlađeg brata, 

 

Novu epizodu emisije "U trendingu sa Republikom", pogledajte u videu na početku teksta!

 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “Ispovesti”, “Porodice Elitnih”, “Lično sa”, “Rolerkoster”, “Minsko polje ”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading