TRENDING: Karleuša je plakala zbog njega, Prija ostvarila san, Didi postala kuvarica! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

05.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "U trendingu sa Republikom" je na našem kanalu Republika TV!

Dođe i petak i dobro poznat termin za našu trending listu u emisiji "U trendingu sa Republikom".  Od danas nas pratite svakog petka u 18h na portalu Republika rs
 

Pevačica Jelena Karleuša ne govori često o emocijama, ali je  pred našim kamerama otkrila je zbog koga je plakala u protekloj godini! 

Dok je njena mlađa koleginica pevačica Aleksandra Prijović doživela je veliku popularnost što dokazuje na koncertima širom regiona. Aleksandra je za našu emisiju u novogodišnjoj noći otkrila da li je ostvarila svoje snove! 

Ovo niste znali o njoj. Naime, pevačica Didi Džej otkrila da se dobro snalazi u kuhinji, ali i da često ode u nabavku na pijacu! 

 

Novu epizodu emisije "U trendingu sa Republikom", pogledajte u videu na početku teksta. 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “Ispovesti”, “Porodice Elitnih”, “Lično sa”, “Rolerkoster”, “Minsko polje sa Jovanom”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading