Zaštitnik građana čestitao Božić pravoslavnim vernicima

Autor:

Vesti

05.01.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duhovna snaga ovog praznika je podsticaj da ojačamo vrline praštanja, tolerancije i međusobnog razumevanja, poručio je Pašalić.

Zaštitnik građana čestitao Božić pravoslavnim vernicima

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Zaštitnik građana Zoran Pašalić čestitao je danas predstojeći Božić svim pravoslavnim hrišćanima koji ga slave po julijanskom kalendaru, uz želje da najradosniji praznik proslave u miru, radosti i sreći u krugu svojih najmilijih.

- Svetlost Božića, praznika ljubavi i radosti, vraća nas neprolaznim vrednostima čovečanstva kao što su solidarnost, prihvatanje i briga o bližnjima. Duhovna snaga ovog praznika je podsticaj da ojačamo vrline  praštanja, tolerancije i međusobnog razumevanja, koji treba da budu osnov ličnog i društvenog napretka - naveo je Pašalić u u čestitki.

- Svim pravoslavnim vernicima koji slave ovaj veliki praznik želim da im radost Božića ispuni domove toplinom i dobrotom, a njihova srca najlepšim osećanjima ljubavi i posvećenosti -  naveo je Pašalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading