VODITELJKA PINKA NIKAD NIJE OTIŠLA POD NOŽ, A MUŠKARCI LUDE ZA NJOM! Provocira svojom figurom gde god da se pojavi, a sada je otkrila ČIME RASPOLAŽE!

Autor:

Zabava

07.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković zadala zadatak mnogo mlađima od nje.

VODITELJKA PINKA NIKAD NIJE OTIŠLA POD NOŽ, A MUŠKARCI LUDE ZA NJOM! Provocira svojom figurom gde god da se pojavi, a sada je otkrila ČIME RASPOLAŽE!

Foto: Instagram/sanjamarinkovic

Sanja Marinković, dugogodišnje prisustvo na malim ekranima, poznata je kao jedna od retkih voditeljki koja nije podlegla trendu estetskih zahvata, uključujući i uvećanje grudi. Dok su silikonske grudi postale gotovo nezaobilazan deo javnog imidža mnogih javnih ličnosti, Sanja je ostala dosledna sebi i sopstvenim principima.

Republika

Foto: Instagram/sanjamarinkovic

Sanja Marinković pokazala čime raspolaže

 

U nedavnoj emisiji "Magazin In", Sanja je iznenadila gledaoce zanimljivom kreacijom: crnom haljinom pristojne dužine, ali sa provokativnim detaljima. I dok je za neke bila previše provokativna, za druge je ostala umerena i elegantna. Ipak, ono što je prva privuklo pažnju jeste voditeljkina vitka linija koju je ponosno istakla, uprkos izazovnoj haljini.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Sanja Marinković provocira svojim atraktivnim izgledom

Pored emisije, Sanja je svojim pratiocima na Instagramu otkrila kako izgleda van programa, pokazujući samouvereno svoju zanimljivu kreaciju. Uz to, istakla je svoju vitku liniju i samopouzdanje, dok je haljina sa velikim prorezom pružila uvid u njen nekonvencionalni modni stil. Dok je pozirala, grudi su se nekoliko puta skoro otkrile, što je samo dodatno naglasilo njenu samouverenost i prirodnu lepotu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Marinković redovno trenira i vodi računa o svom izgledu

Sanjin nedvosmislen stav prema estetskim zahvatima i hrabrost da nosi provokativne kreacije na malim ekranima je definitivno osvežavajući u današnjem medijskom svetu koji često promoviše savršenstvo kroz veštačke standarde lepote. Sanja Marinković, voditeljka koja ne odustaje od autentičnosti, nastavlja da inspiriše svoju publiku svojim nepokolebljivim stavom i unikatnim modnim izrazom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading