VODITELJKI PRVE SEVNULO MEĐUNOŽJE U PROGRAMU: Obukla minić, a onda je PREKRSTILA NOGE... (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ovog prizora mnogima je zastao dah!

VODITELJKI PRVE SEVNULO MEĐUNOŽJE U PROGRAMU: Obukla minić, a onda je PREKRSTILA NOGE... (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

TV lice Marija Savić Stamenić je postala poznata ne samo po svom voditeljskom talentu, već i po izvanrednom izgledu. Njene duge, vitke noge su nešto što privlači pažnju javnosti i često dobija pohvale i divljenje. Na društvenim mrežama, Marija često deli fotografije i snimke koji pokazuju njen izazovan stil, ali i njen radni proces.

Nedavno se na jednom od Instagram naloga pojavio snimak "iza kamere" na kojem je Marija sedela za stolom za vreme vođenja programa. U tom trenutku, nosila je ultra kratku haljinu koja je istakla njene vitke noge.

"Au, kakve noge ima naša lepa Marija", "Voditeljka bomba", "Prelepa, nikad lepša", "Zgodna joj, može joj da se pokaže čime raspolaže", "Svaka čast za izgled", samo su neki od komentara ispod Marijinog video-snimka.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Marija Savić Stamenić, voditeljka TV Prva

Inače, lepa voditeljka TV Prva je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde redovno deli detalje iz svog života i karijere. Njeni pratioci imaju priliku da je vide u različitim izdanjima, kako privatno, tako i na poslu, što dodatno doprinosi interesovanju za njen rad i život van malih ekrana.

Njen izgled na televiziji takođe privlači pažnju javnosti, budući da često vodi program u uskoj i kratkoj garderobi. Njen stil je prepoznatljiv i često se komentariše, što dodatno potvrđuje njen status jedne od najatraktivnijih voditeljki na javnoj medijskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading