NJENE GOLE FOTOGRAFIJE GLEDALA JE CELA SRBIJA: Našu voditeljku muž naterao da se skine za PLEJBOJ, ovo joj je uništilo život!

Autor:

Zabava

05.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka otkrila zbog čega je pristala da se fotografiše za Plejboj, ova odluka ju je skupo koštala.

NJENE GOLE FOTOGRAFIJE GLEDALA JE CELA SRBIJA: Našu voditeljku muž naterao da se skine za PLEJBOJ, ovo joj je uništilo život!

Foto: Instagram printscreen

Voditeljka Milica Bursać šokirala je javnost pre 12 godina kada se potpuno naga fotografisala za muški magazin Plejboj. Nakon što je ova vest odjeknula, Milica je kasnije ispričala da se obnažila na nagovor supruga zbog teške finansijske situacije u kojoj su se nalazili.

Kako je voditeljka otkrila, prvobitno je kategorički odbila ponudu da pozira za Plejboj, ali je njen suprug Joca uspeo da je ubedi da to uradi. On joj je nagovorio da će to biti odlično za njenu karijeru i da je njena lepota vredna pokazivanja u prestižnom časopisu. Njegova podrška je bila ključna u njenom odlučivanju.

Republika

Foto: instagram.com/milica.bursać

Milica Bursać

 

- Kada su me pozvali iz “Plejboja”, kategorički sam rekla ne. Ali taj razgovor je čuo moj suprug Joca, koji me je ubedio da se slikam! Rekao mi je da to može da bude pun pogodak za moju karijeru, da imam lepo telo koje treba pokazati u tako prestižnom časopisu. Dakle, muž me je nagovorio da se skinem i njegova podrška mi je bila izuzetno bitna. Malo kasnije pozvala sam ih i rekla da pristajem - ispričala je jednom prilikom voditeljka, prenosi Blic.

Pored muževljevog nagovora, Milica je istakla da je jedan od ključnih razloga za pristanak na fotografisanje bila teška finansijska situacija u kojoj se nalazila. Istakla je da joj je svaka zarada bila bitna, te da je honorar koji je dobila bio dovoljan da sebi obezbedi neke stvari i da bude zadovoljna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading