JEDINA ISTINA O MARINKU ROKVIĆU ISPLIVALA NAKON NJEGOVE SMRT: Velika tajna je otkrivena, porodica više ne može da krije!

Autor:

Zabava

04.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika istina o Marinku Rokviću isplivala na videlo!

JEDINA ISTINA O MARINKU ROKVIĆU ISPLIVALA NAKON NJEGOVE SMRT: Velika tajna je otkrivena, porodica više ne može da krije!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jedan od poznatijih naših pevača Nikola Rokvić oduvek je bio pod budnim okom javnosti zbog oca Marinka Rokvića čijim je muzičkim stopama i sam kasnije krenuo.

Nikola je otkrio koliko mu je pomoglo što je sin pevača koji je imao ozbiljnu karijeru i popularnost.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nikola Rokvić

 

- Od malena na sceni. Mnogo mi je pomoglo u poslu kojim se bavim što sam posmatrao oca i njegovu okolinu, kolege, muzičare, novinare, tekstopisce i sve ljude koji čine scenu… Tako da kada sam i sam kročio na nju, ništa mi nije bilo strano ali ni senzacionalno… To me je, hvala Bogu, sačuvalo od opčinjenosti istom, pogotovo u mladim godinama kada sam doživeo popularnost, tako da sam verujem ostao pribran i normalan! - kaže Nikola i dodaje:

- Popularnost nije za svakoga, ona je dobra ako znamo da se nosimo sa njom… Dobar instrument da utičemo dobro na ljude i da promenimo na bolje svet, koliko je do nas…Isto tako imamo dosta primera koliko je uništila ljudi… Često kažem, da je bilo sreće da pojedini nikada nisu postali popularni, možda bi ostali normalni i zdravi ljudi…– istakao je Rokvić na svom Instagramu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nikola Rokvić

 

Nikola je inače otkrio da uz pesme gaji uspomenu na pokojnog oca.

- Uvek je u meni poseban osećaj kada čujem njegove pesme. Volim da ih pevam i ja, i sada kad više nije sa nama još više to volim. Prija mi kada me porede sa ocem, a sada je na meni i Marku da čuvamo njegov opus i njegove numere prenesemo na mlađe generacije i našu decu- priznao je pevač za Grand.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading