POKOJNI MARINKO ROKVIĆ SE UKAZAO SINU NAKON SMRTI: Poslao mu ZNAK koji ga je naježio, pa pevačevoj udovici otkrio sve detalje o njegovom odlasku!

Autor:

Zabava

12.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić ispričao priču o pokojnom ocu Marinku koja je sve ostavila u šoku!

POKOJNI MARINKO ROKVIĆ SE UKAZAO SINU NAKON SMRTI: Poslao mu ZNAK koji ga je naježio, pa pevačevoj udovici otkrio sve detalje o njegovom odlasku!

Foto: ST/N.MANDIĆ/ST/V.LKUĆ

Cela porodica Rokvić živi čisto i ispravno po svim božijim zakonima, a o veri u koju je duboko zagazio Nikola Rokvić rado i otvoreno govori u javnosti. Upravo ta duhovna osvešćenost, svima im je mnogo pomogla da prihvate smrt Marinka Rokvića i nastave da žive dostojanstveno i brinući se jedni za druge sa mnogo ljubavi. 

Ni u jednom trenutku, nisu prestali da veruju da je Marinko na boljem mestu, a potvrdu za to dali su im nevferovatni znaci, što je Nikola ispričao jednom prilikom. 

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić

 

- Marinko je vodio računa o tome šta jede, vodio je sportski život, ali nije toliko grebao po duši da je sad religiozan čovek i da vodi liturgijski život. On je nama naravno, usadio šta je slava, šta su Božić, Vaskrs, veliki praznici i tek sada, iz neke druge perspektivekad on nije tu sa nama, ja vidim koliko je on duboko bio religiozan čovek. Koliko je duboko verovao, ali nije to pokazivao i nije istraživao tu svoju veru - priča Nikola i nastavlja:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nikola Rokvić

 

- To je kod njega stajalo dok se nije razboleo. Kada sam čuo njegovu dijagnozu, ja sam majci rekao: ,,Majko, nemoj ništa da se brineš, on će toliko da se napati, toliko će biti tešo da će kada bude otišao, njegova duša biti čista i laka kao ptica. I od tog trenutka kada je on otišao, nama u dvorištu nesvakidašnje za taj period godine, 6. novembra, kreće cvrkut ptica. To je trajalo dan noć. Jedna ptica je najviše pevala. Ta ptica mi je pokazivala razne smerove melodijske, kao da mi se dokazivava u pevanju. To je bila sojka ptica. Ona se retko sreće u gradu. Kišica sipi, a ona peva, tako po celu noć i dan - ispričao je Nikola Rokvić svojevremeno. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading