ĐORĐU DAVIDU SAOPŠTENE TRAGIČNE VESTI: Saznao za NOVU SMRT, ne može da dođe sebi!

Autor:

Zabava

03.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David ne može da dođe sebi!

ĐORĐU DAVIDU SAOPŠTENE TRAGIČNE VESTI: Saznao za NOVU SMRT, ne može da dođe sebi!

Foto: ST/B. Jovanović

Roker Đorđe David nedavno se oglasio na svom Instagram profilu sa tužnim vestima. Naime, on je objavio potresnu poruku u kojoj se oprostio od svog prijatelja i uglednog doktora

Naime, Đorđe je objavio njegovu fotografiju, kao i datum rođenja i smrti. 

Foto: Instagram.com

Đorđe David Instagram

- Hoću javno da izjavim saučešće suprugu Ahrimu koji je izgubio suprugu. Njegova ćerka je nepažnjom ušla u traku, ona je neko ko je tek položio vozački ispit i posle jako kratkog vremena doživela nesreću. Saosećam se sa njegovim bolom i brigom, imam ćerku koju želim jednog dana da obradujem autom i vozačkim ispitom. Kada sam ja prvi put seo za motor, rečeno mi je da sam stavio metak u cev - rekao je Đorđe ne skrivajući suze. 

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

 

Podsetimo, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović retko se oglašava na društvenim mrežama, ali je nedavno imala tužan povod da to uradi. Na svom Instagram profilu, objavila je fotografiju svog prijatelja, uglednog doktora, uz emotivnu poruku u kojoj se oprostila od njega.

Naime, Ceca je podelila sa svojim pratiocima da je njen prijatelj otišao na "neko lepše mesto", ali da će joj večno nedostajati. Ove reči naišle su na veliki odjek među njenim fanovima, koji su izrazili saučešće i pružili podršku pevačici u ovim teškim trenucima.

- Dragi naš, otišao si ne lepše mesto, ali zauvek ćeš nam nedostajati... Neće vreme popuniti tu prazninu, samo ćemo morati da naučimo da živimo sa njom - napisala je Ražnatovićka uz emotikone slomljenog srca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading