TRAGEDIJA JE ZADESILA PRED ROĐENDAN, A SAD PONOVO SLAVI: Stiže još jedan Karić - Danijela saopštila NAJSREĆNIJE VESTI!

Autor:

Zabava

02.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Danijela Karić čeka četvrto dete, na rođendanu otkrila i pol bebe!

TRAGEDIJA JE ZADESILA PRED ROĐENDAN, A SAD PONOVO SLAVI: Stiže još jedan Karić - Danijela saopštila NAJSREĆNIJE VESTI!

Foto: Marko Sovilj

Danijela Karić i Ivan Mileusnić

Popularna pevačica Danijela Karić juče je organizovala proslavu povodom svog 40. rođendana, a na gala slavlju priredila je gostima pravo iznenađenje. Naime, Danijela je mesecima skrivala da je trudna, što je juče saopštila prijateljima.

Danijela je svojim prijateljima otkrila da postaje majka po četvrti put i da njen suprug, koreograf, Ivan Mileusnić, i ona, čekaju drugu bebu zajedno. Kako prenosi portal "Gloria", beba stiže na svet za četiri meseca, a radi se o devojčici.

Republika

Foto: Instagram.com

Rođendan Danijele Karić

Njih dvoje već imaju sina Maksima, a Danijela je u braku sa fudbalerom Nikolom Martaćem dobila ćerku Moniku i sina Filipa.

Ova vest je posebno obradovala porodicu Karić, kako je Danijela pre tri godine izgubila jednu bebu, dok je bila u petom mesecu trudnoće i to baš pred rođendan.

- Došli smo desilo se to što se desilo, dan pred moj rođendan. Teško je mnogo. Svaki dan se pitaš zašto, posebno jer sam ja rodila troje, nisam imala komplikacije. Teško je, žao mi je svih žena koje su to prošle ili gore. Teško mi je da pričam o detaljima, ali treba svi da znaju. Putovanje nema veza sa tim, to je bila rana trudnoća, peti mesec. Dva dana pred moj rođendan osećala sam da imam neke grčeve, rekli su da je to normalno. Ja sam mislila da sam se otrovala hranom - ispričala je ranije Danijela za "Kurir".

Republika

Foto: instagram.com/danijelakaric

Danijela Karić i Ivan Mileusnić

Podsetimo, Ivan je zaprosio pevačicu ispred Hrama Svetog Save 2018. godine, a samo godinu dana kasnije stali su na "ludi kamen". 

Smatram da je Ivan moja druga polovina koja mi je nedostajala da budem potpuna. Neposredan je, spontan, emotivan, vredan, talentovan, vrlo inteligentan, mlad a vrlo samostalan i uspešan. Veliki je radnik i borac, neko ko je proputovao ceo svet i tečno govori ruski i engleski, kao i ja, što ne verujem da je slučajnost – rekla je Danijela jednom prilikom za "Story".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading