POGOĐEN NAŠ PEVAČ, MOGAO DA OSTANE BEZ PORODICE: Stravičan snimak procurio na internetu, pao kao pokošen! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se šok snimak našeg pevača!

POGOĐEN NAŠ PEVAČ, MOGAO DA OSTANE BEZ PORODICE: Stravičan snimak procurio na internetu, pao kao pokošen! (VIDEO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Poznati pevač MC Stojan nedavno je snimao spot za svoju novu pesmu kada je došlo do nezgode koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Naime, Stojan se za potrebe snimanja popeo na traktor, a dok je uživao u igri, dron koji ga je snimao izgubio je kontrolu i nesrećno ga pogodio u predelu međunožja. Od jakog bola, pevač je pao na kolena i neko vreme je bio nesposoban za nastavak snimanja, sve dok mu saradnici nisu pritekli u pomoć.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)



Nakon što je snimak nezgode objavljen na Instagramu, reakcije javnosti nisu izostale. Pevač je svojim duhovitim komentarom na sopstveni račun izazvao smeh i simpatije mnogih, ističući da je "dron udario tamo gde je najslabiji" te da će prema rečima doktora, morati da se suzdržava od intimnih aktivnosti narednih mesec dana.


Ova neobična situacija izazvala je veliku pažnju, a Stojan je pokazao svoj smisao za humor čak i u trenucima nezgode, što je dodatno doprinelo simpatijama publike.

Incident tokom snimanja podseća nas na važnost bezbednosti prilikom izvođenja različitih scena za potrebe spotova i drugih medijskih sadržaja. Korišćenje dronova i drugih tehnoloških pomagala može biti izuzetno korisno, ali isto tako može nositi i određene rizike koji zahtevaju posebnu pažnju i opreznost prilikom korišćenja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan

 


Nezgoda koja je zadesila MC Stojana tokom snimanja spota za njegovu novu pesmu izazvala je veliku pažnju javnosti, ali je pevač svojim duhovitim pristupom situaciji uspeo da skrene pažnju sa same nezgode. Važno je da se i u takvim trenucima naglasi važnost bezbednosti prilikom korišćenja tehnoloških pomagala kako bi se smanjio rizik od eventualnih nezgoda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading