DA LI JE ANDRIJANA LAZIĆ IZVRŠILA SAMOUBISTVO?! Krila nezamislivu bol, pa presudila sebi - najnoviji detalji će vas naježiti?!

Autor:

Zabava

29.01.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Andrijane Lazić i dan-danas intrigira javnost, a sada se postavlja novo pitanje.

DA LI JE ANDRIJANA LAZIĆ IZVRŠILA SAMOUBISTVO?! Krila nezamislivu bol, pa presudila sebi - najnoviji detalji će vas naježiti?!

Foto: shutterstock, Instagram.com

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara, kad je pala sa 24. sprata u Dubaiju, a i sedam dana posle njene sahrane u Velinom Selu nadomak Bijeljine javnost intrigira pogibija, te se svakodnevno na internetu pojavljuju stranice koje traže da se ova misterizona smrt reši, kao i da istražni organi detalnije ispitaju osobe s kojima je pevačica bila pre tragičnog pada. 

Njen otac, Nebojša Lazić, kako je i sam otkrio, planira odlazak u Dubai, ne bi li lično učestvovao u istrazi. 

Ipak, smrt Andrijane Lazić i dan-danas intrigira javnost, pa se postavlja i novo pitanje - kako je došlo do smrtonosnog pada, s obzirom da su drugarice, kako se spekuliše, spavale, te nisu videle šta se tačno dogodilo. Među brojnim komentarima na društvenim mrežama pojavila se i teorija da pevačicu niko nije gurnuo, već je da sama skočila, odnosno, da je u pitanju samoubistvo. 

- "Samoubistvo", "Moguće i da se devojka sama bacila, nije isključeno", "Niko ne zna šta se odvijalo u njenoj glavi, možda je samoubistvo", "Ljudi, šta ako se devojka ubila?", "Pogledajte joj i spot koliko je mračan, možda nije ubistvo, nego samoubistvo"... - glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Otac tragično preminule pevačice će, nakon 40 dana, u javnost izaći sa zvaničnim saopštenjem:

- Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi - govorio je tužni Lazić i spomenuo Andrijanine drugarice s kojima je bila u Dubaiju.

- Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite - napisao je on na Fejsbuku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika, Instagram

Andrijana Lazić i otac Nebojša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading