PREMINUO OTAC "ZVEZDI GRANDA": Objavljena UMRLICA, evo kada je zakazana SAHRANA!

Autor:

Zabava

29.01.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatoj pevačici iznenada preminuo otac!

PREMINUO OTAC "ZVEZDI GRANDA": Objavljena UMRLICA, evo kada je zakazana SAHRANA!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Pevačica i ,,Zvezda GrandaEmina Tufo nedavno je obradovala javnost vestima o svojoj tajnoj udaji, ali nažalost, sada je potresla fanove tužnom vesti o smrti svog oca. Na društvenim mrežama, Emina je podelila tužnu vest o odlasku svog oca u 64. godini života, izražavajući svoju tugu i bol.

Prošle godine, Emina se udala u tajnosti, a nedavno je priznala da je pokušavala da sakrije tu informaciju od javnosti. Ipak, istakla je sreću zbog svoje tajne udaje i podršku koju je dobila od prijatelja i kolega.

- Dragi prijatelji i poznanici, moj otac se preselio na bolji svet - poručila je Emina.

Foto: Instagram.com

Emina Tufo preminuo otac

 

Njeno venčanje je bilo obavljeno u privatnoj ceremoniji, a posebno je bila dirnuta podrškom koju je dobila od koleginice Zorice Brunclik, koja je pevala na njenom venčanju. Emina je istakla da je njihovo prijateljstvo duboko i da datira još od vremena kada se takmičila u "Zvezdama Granda".

Emina je otkrila da je njeno prijateljstvo sa Zoricom Brunclik veoma važno za nju i da je započelo još dok se takmičila u popularnom muzičkom šou programu. Otkrila je da su godinama razmenjivale poruke i podržavale jedna drugu, a da je Zorica čak prihvatila da peva na njenom venčanju. Emina je istakla da je i ona uzvratila gest podrške prisustvom na krštenju Zoricine unuke.

Foto: Printscreen

Emina Tufo

 


Ova tužna vest o Emininoj tugi zbog gubitka oca dolazi nakon radosti zbog tajne udaje i podrške koju je dobila od kolega i prijatelja. Emina je u teškom trenutku dobila podršku svojih fanova i javnosti, a njena otvorenost o ličnim emocijama dodatno je povezala sa svojom publikom.

Emina Tufo je, uprkos ličnim izazovima, nastavila da hrabro deli svoj život sa javnošću, pokazujući svoju ranjivost i snagu u isto vreme. Svojom iskrenošću, ona je osvojila simpatije mnogih, dok njena muzika i dalje ostaje inspiracija i podrška za mnoge njene obožavaoce.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading