Slađa Allegro menja profesiju: Pevačica prelazi u čistačice! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

29.01.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slađa Allegro pred nastup se relaksira čišćenjem prozora!

Pevačica Slađa Allegro na svojim društvenim mrežama često objavljuje i ripostuje snimke iz svog privatnog života

Nedavno je boravila što poslovno što privatno u Dubajiu, gde za same organizatore ima samo reči hvale, odmah nakon povratka je krenula sa zakazanim nastupima. Pa tako dok njene koleginice pre nastupa imaju posebne rituale da bi zablistale pevačica to radi na malo drugačiji način.

Foto: Republika TV

Sladja Allegro, postaje spremačica

 

Naime, pre nastupa u Gradskoj kafani se uhvatila krpe i brisala prozore. Dok je njen suprug Zoran Dragaš sve to zabeležio i podelio na društvenim mrežama. A pred našim kamerama otkrila je da je to njena terapija. Iako se nekada nešto promeni sigurno bi bila neka spremačica. 

- Ja inače volim da čistim, i volim da sređujem kuću. Ništa mi nije naporno, ništa mi nije teško. I nekada kada je momenat da odmorim, da malo odspavam, da odremam, ja obavezno krpu i nešto brišem. Danas mi je kuma bila pa sam ja kuvala ručak, pa je ona ručala. I ja rekoh ajde dok ti ručaš i sediš da ja časkom prozore prebrišem jer su me nešto nervirali. Meni to prija. Ako nekada nešto zakaže, sigurno ću biti neka "čistalka" što ja kažem - rekla je kroz osmeh Slađa. 

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sladja Allegro sa ćerkom Milom i suprugom Zoranom

 

Podsećamo, Slađa i njen suprug Zoran nedavno su proslavili godišnjicu braka u gradu ljubavi - Parizu. njen suprug Zoran prateći društvene mreže često zna nekim lepi gestom da obraduje svoju ženu. 

Video intervju sa Slađom pogledajte u videu na početku teksta! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading