SANJA KUŽET UHVAĆENA NA DELU: Više se ništa ne može sakriti, sve javno obelodanjeno!

Autor:

Zabava

27.01.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Kužet pokazala kako provodi trudničke dane.

SANJA KUŽET UHVAĆENA NA DELU: Više se ništa ne može sakriti, sve javno obelodanjeno!

Foto: Republika

Voditeljka "Zvezda Granda", Sanja Kužet, koja je nedavno saopštila da je trudna i da očekuje sina sa suprugom Nemanjom Živojinovićem, trenutno uživa u trudničkim danima na planini. U četvrtom mesecu trudnoće, Sanja je odlučila da napravi pauzu od posla i da se odmori, te je otputovala na zimovanje sa porodicom.

Na fotografiji koju je podelila sa pratiocima na društvenim mrežama, Sanja pozira u ležernom izdanju bez trunke šminke, što je iznenadilo mnoge. Navikli smo je viđati u svečanim haljinama i glamuroznom izdanju, ali ovoga puta voditeljka je opuštena u crnim pantalonama, širokom duksu i jakni, sa osmehom koji ne skida sa lica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 


Dok se spekuliše ko će zameniti Sanju Kužet u "Zvezdama Granda" dok je na trudničkom odmoru, njena koleginica Sanja Ćulibrk, koja je već jednom uspešno zamenila Kužet 2016. godine, izrazila je spremnost za potencijalni povratak na veliku scenu.

 

 

Sanja je istakla da je iskustvo vođenja "Zvezda Granda" bilo nezaboravno i da je izuzetno cenila priliku koja joj je ukazana. Izrazila je spremnost da se ponovo vrati na mesto voditeljke ovog popularnog muzičkog takmičenja.

Foto: E Stock

Sanja Kužet

 


Ostaje da vidimo ko će zauzeti mesto Sanje Kužet dok je na trudničkom odmoru, ali je sigurno da će oba voditeljska imena ostati upamćena po svom doprinosu popularnom muzičkom programu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading