BEBI DOL NAPRAVILA HAOS SA DEČKOM NASRED ULICE: Pevačica živi u podrumu, isplivali šokantni detalji!

Autor:

Zabava

24.01.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije obelodanile do sad nepoznate detalje!

BEBI DOL NAPRAVILA HAOS SA DEČKOM NASRED ULICE: Pevačica živi u podrumu, isplivali šokantni detalji!

Foto: printscreen/RTS

Pevačica Bebi Dol, poznata i kao Dragana Šarić, veoma retko se pojavljuje u javnosti, a poslednji put je primećena pre dva meseca u kraju gde živi, na beogradskoj opštini Vračar. Njeni komšije tvrde da živi u stanu u podrumu, pristupajući mu kroz garažu. Ovo je samo jedan od detalja koji bude znatiželju javnosti, koja se pita šta se zapravo dešava sa pevačicom.

Komšije su izjavile da su primetile da je Bebi Dol drastično smršala, što je izazvalo zabrinutost među njima. Jedan komšija je čak tvrdio da je čuo pevačicu kako se svađa sa momkom, što dodatno budi interesovanje za njen privatni život.

- Nismo je dugo videli. Čini mi se da je poslednji put ovuda šetala pre dva meseca. Poslednje što znam je da živi u podrumu, a da ulazi kroz garažu - rekla je komšinica koja živi dve zgrade od Bebi Dol, dok pevačicin komšija tvrdi kako je čuo Bebi dok se svađala sa momkom.

Nekoliko puta sam je video dok je šetala sa momkom. Svađali su se. Nije bilo prijatno da tako nešto čujete dok ih gledate. Orila se ulica od njih dvoje. Nažalost, vidno je smršala. Potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovno je neprepoznatljiva - tvrdi komšija za Blic.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Bebi Dol

Dragana Šarić potiče iz umetničke porodice, a njen otac je bio poznati džez muzičar Milisav Šarić. Karijeru je započela krajem sedamdesetih godina prošlog veka, a slavu je stekla osamdesetih godina. Prvo je bila članica benda "Tarkus", zatim je formirala bend "Anoda Ruž" sa Goranom Vejvodom, da bi se kasnije posvetila solo karijeri. Njena numera "Mustafa" iz 1981. godine proglašena je za pesmu godine, a njen album "Ruže i krv" iz 1983. godine doneo joj je nagradu za najbolji debitantski album.

Ovo su samo neki od detalja iz života i karijere Bebi Dol, koja i dalje intrigira javnost svojom pojavom i muzičkim radom. S obzirom na njenu retkost u javnim nastupima, fanovi i javnost će sigurno sa nestrpljenjem i dalje pratiti svaki njen korak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading