TRUDNA ZVEZDA GRANDA: Pevačica podelila srećne vesti!

Autor:

Zabava

24.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Kačar na društvenim mrežama saopštila da je u drugom stanju!

TRUDNA ZVEZDA GRANDA: Pevačica podelila srećne vesti!

Foto: Shutterstock

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Anđela Kačar, obradovala je svoje fanove objavom na Instagramu. Na fotografiji sa svojim suprugom, Anđela je saopštila da je u drugom stanju, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Njihova sreća je očigledna na slici, a Anđelin trudnički stomak već privlači veliku pažnju.

Anđela Kačar je nekada bila prisutna u javnosti kao pevačica, ali se nakon povlačenja iz medija držala podalje od svetlosti reflektora. Ova vest je iznenadila mnoge, ali je istovremeno izazvala veliku radost kod njenih fanova.

Budući mama i tata ljudi - napisala je.


Nakon objave o trudnoći, društvene mreže su preplavljene čestitkama i lepim željama za Anđelu i njenog supruga. Mnogi pratioci su izrazili oduševljenje i radost zbog ove divne vesti, dok su se neki pridružili u nagađanjima o polu i imenu bebe.

Ova vest je definitivno obradovala mnoge, a Anđela i njen suprug su sigurno presrećni zbog dolaska prinove. Nestrpljivo iščekujući dolazak bebe, njihova radost je zarazna i inspirativna za mnoge koji prate njihovu priču.

Kroz sve ovo, Anđela Kačar je pokazala hrabrost i odlučnost da podeli svoju intimnu sreću sa javnošću, što je gest koji je naišao na veliko poštovanje i divljenje mnogih. Svi sa nestrpljenjem očekuju nove vesti i fotografije koje će dokumentovati ovo posebno poglavlje u njenom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading