"NJEN SLUČAJ JE ZAVRŠEN, VIŠE NEĆE URINIRATI PO NAMA" Tamara Đurić zapušila usta Selmi Bajrami, OVE reči će joj odzvanjati u glavi!

Autor:

Zabava

23.01.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić oplela po Selmi Bajrami nikad surovije!

"NJEN SLUČAJ JE ZAVRŠEN, VIŠE NEĆE URINIRATI PO NAMA" Tamara Đurić zapušila usta Selmi Bajrami, OVE reči će joj odzvanjati u glavi!

Foto: TV Pink/printscreen

U večerašnjoj emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je multimedijalnu ličnost Tamara Đurić, koja je progovorila o pevačici Selmi Bajrami, koja je bez trunke blama već nedeljama unazad u samom epicentru skandala. 

Poznato je da je Selma do sada već nekoliko puta provocirala Srbiju, u kojoj je i izgradila karijeru i uzimala novac. Selma je mahala dvoglavim orlom, a poznato je da je to simbol koji je upućen kao provokacija Srbiji. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tamara Đurić

 

Tamara dobro poznata da nema dlake na jeziku, večeras je iskoristila priliku i otkrila kakvo mišljenje ima o čitavoj situaciji, kada je upitanju ova besremna pevačica. 

- Njen slučaj je završen, da će tako da završi svaki sledeći slučaj koji podrubljivo bude pričao o našoj državi, a mi kao gostoprimivi Srbi dozvoljavamo da svi onako po nama, da ne upotrebim tešku reč, ali da to zloupotrebe, a ona kao jedinka, tako iskoristi. Drago mi je što smo napokon počeli da poštujemo sebe i da sistemom eliminacije, uklanjamo neprijatelje, mislim to su možda teške reči, ali neko ko nam ne misli dobro i ta cela zamisao velike Albanije, ali svako ko hoće nas da suzi, nije dobrodošao u našu zemlju. Svako je dobrodošao u zemlju, bezobzira na sve, mi smo stvarno gostoljubivi i više nego što treba, a ovo je bilo stvarno ponižavajuće i da država nije tako odreagovala, to bi bilo onako da mi dozvoljavamo da urinira po nama. Opet bih naglasila, možda ona to nije, svesno ili nesvesno uradila, ali prosto taj simbol se zna šta označava - rekla je Tamara u emisiji ,,Amidži šou". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading