"SILIKONI SU PEHARI MOG ŽIVOTA" Tamara Đurić priznala gde je stavila implantate nakon što ih je izvadila - ŠOKANTNO!

Autor:

Zabava

23.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić otkrila gde joj se nalaze izvađeni silikonski implantati!

"SILIKONI SU PEHARI MOG ŽIVOTA" Tamara Đurić priznala gde je stavila implantate nakon što ih je izvadila - ŠOKANTNO!

Foto: youtube.com/AmiG Show

U večerašnjoj emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je multimedijalnu ličnost Tamara Đurić, koja je nedavno napravila veliku promenu u životu. Naime, Tamara je iznenada donela odluku da izvadi silikonske grudi, o čemu je obavestila sve pratioce na Instagram profilu. 

 

Mnogi su se iznenadili, budući da Tamara nikada nije krila ljubav prema plastičnoj hirurgiji, a poznato je da je zbog operacije zadnjice jedva izvukla živu glavu. Tamara je večeras otkrila gde joj se nalaze silikonski implantati koje je izvadila. 

- Ne znam kako to ide, ali u mom slučaju ide tako da sam se jednog jutra probudila i shvatila sam da mi ne trebaju toliko velike grudi, samo mi smetaju... Do sada mi nije smetalo, tog jutra sam shvatila... To je bio okidač, a ranije sam pričala na tu temu. Smetalo mi je što su se haljine šile proporcijalno, gore sam bila XL, dole XS, i onda to nije normalno, kada sam slala svoje mere dizajnerima, bili su u fazonu da nisam možda pogrešila... Eno ih kod mene kući u garderoberu - rekla je Tamara, pa dodala:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tamara Đurić izvadila silikone

 

- Moje grudi su i dalje tu, oni su na ormanu, to je pehar mog života. Ja sam sa njima živela, ne kajem se što sam ih imala, lepo su mi stajali, sada se oslanjam na harizmu... 

Nakon što je prošla kroz intervenciju u kojoj su joj izvađeni silikoni, Tamara je odlučila da pokaže svoj novi izgled na društvenim mrežama. Pozirala je u svetlucavom brusu preko kojeg je nosila elegantan sako, ali ono što je privuklo najviše pažnje bili su njeni prirodni grudi. Mnogi od njenih pratilaca su se oglasili komentarima, ističući kako sada izgleda savršeno, a neki su čak naglasili da im se njen novi izgled mnogo više dopada.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading