PRVO OGLAŠAVANJE DEČKA MINE KOSTIĆ: Pevačica ga prijavila za NASILJE, a on otkrio SVE DETALJE burne veze!

Autor:

Zabava

23.01.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola, dečko Mine Kostić kog je prijavila za nasilje progovorio o svim detaljima!

PRVO OGLAŠAVANJE DEČKA MINE KOSTIĆ: Pevačica ga prijavila za NASILJE, a on otkrio SVE DETALJE burne veze!

Foto: Nikola Mutić

Nakon što je pevačica Mina Kostić prijavila bivšeg dečka Nikolu zbog navodnog maltretiranja, Nikola je prvi put javno progovorio o njihovom odnosu. Istakao je da se osećao ograničeno zbog Minine posesivnosti, te da je čak bio spreman da ide sa njom svuda samo da bi ona bila srećna. Ipak, istakao je da je ponekad bio prisiljen da proveri Minin telefon, zbog brisanja poruka, što je dodatno doprinelo njegovom osećaju nesigurnosti u vezi.

Foto: Republika TV

Mina Kostić

 

- Ovako po pitanju dotične imam da kažem da od njene posesivnosti nisam mogao ni kod sestre da odem, ako se ne javim na običan poziv, zove na video-poziv da me potvrdi gde sam i šta radim, išao sam sa njom svuda i gde mi se nije išlo, ja sam sportista, vodim zdrav život i zaista mi nije išlo u prilog da idem svuda sa njom. Jednostavno sam išao jer se ona osećala lepše i bolje smatrao sam da je to džentlmenski, kada je njoj odgovaralo da budem sa njom, a kada je njoj išlo u prilog da ne budem prisutan izmišljala je razloge zbog kojih smo se "koškali" - rekao je Nikola za Pink.rs i dodao:

- Telefon joj jesam proverio dva puta u životu, samo zato što je žena brisala poruke koje su bile u njemu. Kada se sa nekim briše konverzacija, ne briše se jer tu nema ničega, budimo realni, ali nek ja budem nesiguran u sebe, imam li jedan jedini razlog za to??? Takođe kad god su je zvali njeni "prijatelji" u startu razgovora naglašavala je da sam tu pored nje, pametnom dosta... Hvala službama što rade svoj posao voleo bih da imam zabranu prilaska doživotno, jer bih se jedino na taj način zaštitio... S verom da neće opet prilaziti mojoj majci i meni i insistirati na komunikaciji... Želim joj svu sreću - poručio je Minin bivši dečko.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mina Kostić Amig show

 

S druge strane, Mina je istakla da je trpela i ćutala, te da je bila primorana da se obrati nadležnima kako bi zaštitila sebe. Istakla je važnost prijavljivanja svakog vida nasilja, naglašavajući da je psihičko nasilje mnogo gore od fizičkog. Takođe, istakla je da je volela Nikolu i da mu želi svu sreću u budućnosti.

Iz Mininih reči može se zaključiti da je prolazila kroz težak period, osećajući se nemoćno i usamljeno. Ipak, hrabro je odlučila da stane na put nasilju i da istraje u svojoj odluci da se obrati nadležnima. Njen apel za zaustavljanje nasilja i podrška žrtvama je od izuzetne važnosti.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mina Kostić i Nikola

 


Nikolin izraz želje za zabranom prilaska doživotno ukazuje na duboku emotivnu patnju i osećaj nemoći u situaciji u kojoj se našao. Njegova potreba za zaštitom od Mininog ponašanja jasno pokazuje koliko je situacija bila teška za oboje.

Ovaj slučaj nasilja u vezi jasno pokazuje koliko je važno osnažiti žrtve da progovore o nasilju i potraže pomoć. Takođe, ističe se važnost podrške i razumevanja kako bi se žrtve ohrabrile da se suprotstave nasilju. Ovo je još jedan podsetnik da je nasilje u bilo kom obliku neprihvatljivo i da je neophodno da se preduzmu adekvatne mere kako bi se zaštitile žrtve.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading