STIGLA KAZNA ZA REPERA! Potopio splav u Beogradu, a sad mora da ODREŠI KESU

Autor:

Zabava

23.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni organi ga uhvatili!

STIGLA KAZNA ZA REPERA! Potopio splav u Beogradu, a sad mora da ODREŠI KESU

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com/cunamifl0

Reper Cunami, poznat po kontroverznim nastupima i provokativnim tekstovima pesama, ponovo je dospeo u žižu javnosti zbog novih nevolja. Nakon incidenta kada se tokom njegovog nastupa potopio splav "Kartel" 24. decembra prošle godine, sada je primoran da plati kaznu od 934 evra zbog oštećenja voza u Amsterdamu.

Razlog za ovo kažnjavanje leži u spotu za pesmu "Droga Amsterdam", gde je Cunami crtao svoj popularni tag "Rulof" po vozovima. Nizozemski policijski službenici uspeli su da ga pronađu i kazne zbog vandalizma.

- Evo Cuna mora da plati kaznu za oštećenje voza u Amsterdamu. Koliko? 934 evra, sve su ljudi sabrali i dođemo im toliko - rekao je reper u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com/cunamifl0

Cunami reper

Ovo nije prvi put da je Cunami u centru pažnje zbog kontroverznog ponašanja. Njegovi nastupi često su praćeni skandalima i incidentima, što mu je donelo i veliku popularnost ali i mnoge probleme sa zakonom. Ipak, ova poslednja kazna za oštećenje voza u Amsterdamu ukazuje i na to da reperov uticaj može imati i negativne posledice.

Podsećanja radi, nakon što beogradski splan potonuo na kojem je nastupao bosanski reper Emin Hadžajlić, poznatiji kao Cunami, sektor za vanredne situacije MUP-a Srbije evakuisao je 114 osoba, a rečna policija izvukla 30. Ekipe Hitne pomoći zbrinule su oko 30 mladih osoba, koji su plivali u hladnoj vodi i doživeli veliki stres.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading