MINA DEČKA PRIJAVILA ZBOG MALTRETIRANJA! Pevačica bila u policiji, sada otkrila kakav haos se dešavao! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva potvrdili su da je 17. januara pevačica Mina Kostić prijavila uznemiravanje.

MINA DEČKA PRIJAVILA ZBOG MALTRETIRANJA! Pevačica bila u policiji, sada otkrila kakav haos se dešavao! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Mina Kostić

Pevačica Mina Kostić prijavila je u policiji partnera Nikolu za maltretiranje, prenosi Kurir. Ona je 17. januara podnela krivičnu prijavu protiv momka koji je dosta mlađi od nje, a s kojim je godinu i po dana bila u emotivnoj vezi, te je u prostorije MUP je došla vidno uznemirena i potresena.

Iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva potvrdili su da je 17. januara pevačica Mina Kostić prijavila uznemiravanje, ali dežurni tužilac je doneo odluku da u ovom slučaju nema nikakvih elemenata krivičnog dela da bi se istraga nastavila.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mina Kostić i bivši dečko Nikola

 

Pozvali smo pevačicu kako bismo je pitali za više detalja, a ona je za Republiku ispričala da ne želi da se produbljuje ova tema, kao i da nije došlo do konkretnog fizičkog nasilja.

- Tačno je da sam otišla u policiju, ali nije došlo do nekog fizičkog obračuna, ako me to sada pitate. Bilo je nekog koškanja u našem odnosu, ali to je sve što imam da kažem. Ne bih da se piše previše o svemu, dovoljno je. Gledala sam da sve rešim na najbolji mogući način - objasnila je folkerka za naš portal. 

Kako se piše, pevačici je bivši dečko slao uvredljive, preteće poruke i pravio ljubomorne scene, zbog čega je morala da reaguje i potraži zaštitu od nadležnih organa.

S druge strane, Nikola je takođe saslušan u policiji, a u državnu instituciju je otišao s majkom. Tom prilikom je izneo svoju stranu priče i objasnio svoj odnos s pevačicom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading