BABA JOJ KUPILA JAHTU, BESNU MAŠINU I STAN! Ova pevačica se kupa u bogatstvu, zbog svega morala da ide u poresku!

Autor:

Zabava

21.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava je tada detaljno pregledala njenu imovinu i prihode kako bi utvrdila da li je sve prijavljeno.

BABA JOJ KUPILA JAHTU, BESNU MAŠINU I STAN! Ova pevačica se kupa u bogatstvu, zbog svega morala da ide u poresku!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Sandra Afrika bila je pre nekoliko godina predmet istrage zbog sumnje u utaju poreza, prvenstveno zbog svoje raskošne imovine u vidu luksuznih automobila, vile i jahte. Poreska uprava je tada detaljno pregledala njenu imovinu i prihode kako bi utvrdila da li je sve prijavljeno i da li se plaćaju porezi na istu, a najinteresantnije u ovom slučaju je to, što joj je većin ustvari obezbedila baka.

Foto: instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika

 

Moji baba i deda su 40 godina u Nemačkoj. Žive tamo, rade tamo. To su mamini roditelji i mamin rođeni brat. Svi su tamo, tako da ne vidim problem zbog toga što sam rekla da je meni baka kupila automobil i ostavila stan u Monte Karlu - rekla je Sandra Afrika u emisiji "Ekskluziv".

Sandra je kasnije objasnila da je njena baba i deda decenijama živela i radila u Nemačkoj, te da su imali stabilne prihode iz inostranstva. 

Foto: instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika

 

Inače, pevačica je već dugo pored pevanja i u drugom biznisu, pa gradi zgrade, te i tu dobro zarađuje.

- Sandra je postala prava investitorka, odlično se razume u biznis u koji ju je uveo bivši dečko. Ona i Mikiša su posle raskida postali poslovni partneri koji odlično funkcionišu. Kada su stanove u prvoj zgradi rasprodali brzinom svetlosti i uzeli dva miliona evra, odmah su uložili novac u izgradnju druge, čiji se radovi privode kraju. Većinu stanova su prodali u sivoj gradnji. Jedan fudbaler, čije ime kriju, kupio je penthaus od 200.000 evra. Taj stan je najskuplji, ima tri sobe i celom dužinom terasu, kao i dva kupatila. Ostali stanovi koštaju oko 150.000 evra. Svaki stan ima svoje parking mesto, a zgrada ima obezbeđenje koje brine o sigurnosti svih stanara - kaže izvor blizak pevačici i dodaje da se te zgrade nalaze u Šapcu.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading