VUJADIN SAVIĆ POSTROJIO ĆERKE, PA IM ODRŽAO PREDAVANJE O MOMCIMA: Starija mu se suprotstavila, želi da radi po svom!

Autor:

Zabava

21.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević je otkrila kako Vujadin drži predavanja ćerkama o momcima.

VUJADIN SAVIĆ POSTROJIO ĆERKE, PA IM ODRŽAO PREDAVANJE O MOMCIMA: Starija mu se suprotstavila, želi da radi po svom!

Foto: ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević nedavno je odlučila da se upusti u preduzetničke vode i pokrene sopstveni biznis. Ova talentovana umetnica, zajedno sa svojom prijateljicom, odlučila se za proizvodnju zdravih torti od voća, koje su pune vitamina i predstavljaju pravu poslasticu za najmlađe. Uprkos tome što to može delovati jednostavno, Mirka ističe da je proces pravljenja ovih torti zahtevan i da zahteva dosta truda i rada kako bi se voće oblikovalo i napravilo u formi torte.

Pored uspešne karijere i preduzetničkih pothvata, Mirka ističe da se trudi da bude najbolja verzija sebe kao majka. Ističe da majčinstvo nije jednostavno i da zahteva puno posvećenosti i pažnje. Kako ističe, biti roditelj danas predstavlja veliki izazov, ali istovremeno i najveću radost. Otkriva da se trudi da svojoj deci bude i prijatelj, ne samo roditelj, te da je važno uspostaviti poseban odnos zasnovan na poverenju i razumevanju.

Republika

Foto: instagram.com/savicvujadin

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

 

- Ja se trudim da budem najbolja verzija sebe. Nije tako jednostavno biti majka. Morate imati oči i na leđima. Detetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Veliki je izazov biti danas roditelj - kaže ona.

Glumica je otkrila kako Vujadin već priča sa ćerkama o momcima.

- Vujadin već počinje da priča ćerkama šta smeju, a šta ne! Već im drži predavanja o momcima! Starija ga gleda i mislim da već razmišlja u sebi: ''Ma ja ću raditi onako kako ja želim''! Šalim se malo, ali generalno, kada kažemo "ne", to znači ne, moraju da nas slušaju... Oboje smo policajci u kući - rekla je Mirka u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading